Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΜΕΙΝΕ ΑΗΤTΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


«Ζωντανός» στο κόλπο της ανόδου ο Ηρακλής Ψαχνών, πήρε τον βαθμό στην έδρα του Αιγινιακού με το 1-1 της Μεγάλης Πέμπτης.
Η ομάδα της Εύβοιας παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των play off έφτασε στους επτά βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα που οδηγεί στη SuperLeague. Ο Ηρακλής Ψαχνών αν και ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι στην έδρα του Αιγινιακού, βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του κορυφαίου των γηπεδούχων, Μπελόν, στο 37’, όμως δεν το έβαλε κάτω. Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε εν τέλει στο 81’ με το πέναλτι που κέρδισε ο Τσούτσης και μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Πατσατζόγλου, για να διαμορφωθεί το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Έτσι, οι δυο ομάδες έχουν επτά βαθμούς πλέον, με τα ίδια αποτελέσματα ενώ η Νίκη Βόλου νίκησε την Κέρκυρα, πήγε στους 8 και κράτησε τους «Φαίακες» στους 9. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτός που μπορεί να επωφεληθεί, αν νικήσει στον Ταύρο τον Φωστήρα…
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: