Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Νάρθηκας τοποθετήθηκε στον Χρήστο Παληγεώργο, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης. Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Οχάντζα.


Σε ακτινογραφία υποβλήθηκε το πρωί της Μ. Παρασκευής ο Χρήστος Παληγεώργος. Ο αμυντικός των Ψαχνών τραυματίστηκε στο ματς με τον Αιγινιακό, όταν τον πάτησε άθελα του ο Μανζάνο, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα.


Οι εξετάσεις έδειξαν όντως ένα ρωγμώδες κάταγμα κοντά στο καρπό και του τοποθετήθηκε ένας μικρός νάρθηκας, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι της 4ηςαγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αναμέτρηση στην οποία θα επιστρέψουν και οι Τσιμόντζι και Μπουμάλ που εξέτισαν τις ποινές τους.
Με πρόβλημα επέστρεψε από την Κατερίνη και ο Οχάντζα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Οι «πράσινοι» αν και επέστρεψαν στη βάση τους τις πρώτες πρωινές ώρες προπονήθηκαν κανονικά το πρώι, κάτι που θα γίνει και το Μ.Σάββατο.
Ρεπό προβλέπεται μόνο για την Κυριακή του Πάσχα.
Τέλος, Η Ευβοιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωση της εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν η ομάδα και οι φίλαθλοί της από την ΠΑΕ Αιγινιακός και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία από μέρους της στον αγώνα του δευτέρου γύρου στα Ψαχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: