Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ


Τελείωσε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Στη θεσσαλική πόλη βρίσκεται ήδη ο Νίκος Παντέλης για να αναλάβει την ερυθρόλευκη ομάδα. 

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, με αφορμή την άσχημη εκκίνηση της ομάδας στα play offs ανόδου. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των Βολιωτών για να τους οδηγήσει με ασφάλεια, βάσει της εμπειρίας του, στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Έτσι, το "διαζύγιο" επισημοποιήθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ήρθε και φεύγει ως φίλος.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει βρει και τον αντικαταστάτη, που ακούει στο όνομα του Νίκου Παντέλη. Ο έμπειρος τεχνικός, που δεν έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει στον Πανηλειακό, βρίσκεται ήδη στο Βόλο και συζητά με τους διοικούντες τις λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: