Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

Έντεκα προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ και ακόμα είναι Απρίλιος, το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και αποφάσεις για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν δεν έχουν παρθεί.
Το Κοντα Στα Σπορ  σας παρουσιάζει τα νέα αποκτήματα της Ένωσης:
mantalos-miniΠέτρος Μάνταλος: Το μεταγραφικό «μπαμ» του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Η πρώτη «αρπαγή» από τον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, είναι εξαιρετικός στο να μοιράζει πάσες και να σκοράρει και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους έλληνες ποδοσφαιριστές.Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 60 γκολ σε 30 αγωνιστικές.


anestis-miniΓιάννης Ανέστης: Εμφανίστηκε από το πουθενά στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία έψαχνε για φρουρό κάτω από τα δοκάρια της με τον Μιχάλη Σηφάκη να μοιάζει τότε ώς η επικρατέστερη επιλογή. Ο Ανέστης έκλεψε τις καρδιές των υπεύθυνων της Ένωσης με τα σημαντικά σωματικά προσόντα του αλλά και το ταλέντο του. Τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε σε 16 αγώνες με τη φανέλα του Πανιωνίου και είχε 59 αποκρούσεις, 83 κλεψίματα και 65 επεμβάσεις.  
ntounis-miniΜάρκος Ντούνης: Ο 22χρονος εξτρέμ θα ενισχύσει την ΑΕΚ στις πτέρυγες. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός. Έχει πολύ καλή πρώτη πάσα, μπορεί να παίξει με πλάτη και είναι εξαιρετικός και χωρίς την μπάλα. Έκανε μια πολύ καλή πορεία στον Πανιώνιο και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος. Έπαιξε σε 29 ματς την σεζόν που ολοκληρώθηκε και πέτυχε τέσσερα τέρματα. 
aravidis-miniΧρήστος Αραβίδης: Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στη Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία τον θέλουν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Είναι πολυθεσίτης αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος φορ. Είναι γρήγορος έχει εκρηκτικότητα και μπορεί να σκοράρει και με τα δύο πόδια. Αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια την περίοδο που ολοκληρώθηκε και πέτυχε 12 γκολ.
lampropoulos-miniΒασίλης Λαμπρόπουλος:  Αγωνίζεται σαν στόπερ ωστόσο μπορεί να βοηθήσει και από την θέση του δεξιού μπακ. Έχει καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, δύναμη και ικανότητα να παίζει με τη μπάλα κάτω. Αγωνίστηκε σε 30 ματς με τη φανέλα του Πανιωνίου και πέτυχε ένα γκολ.
saris-miniΓιώργος Σαρρής: Βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Εργοτέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Αποτελεί ένα παίκτη δυνατό και σκληρό στην άμυνα που βγάζει ψυχη. Θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που αν αποδώσει αυτά που έχει δείξει θα εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση. Σε 26 αγώνες με τη κρητική ομάδα πέτυχε ένα τέρμα.
kolo-miniΔημήτρης Κολοβέτσιος: Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Έκλεψε τις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα και το ίδιο επιθυμεί να κάνει και στην ΑΕΚ μέσα από τις εμφανίσεις του. Είναι δυναμικός και ψυχωμένος, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και είναι γρήγορος, σπάνιο στοιχείο για στόπερ, ωστόσο πρέπει να το δουλέψει ακόμα περισσότερο διότι ορισμένες φορές δεν το εκμεταλλεύεται σωστά. Με τον ΠΑΣ Γιάννενα είχε 33 συμμετοχές και δυο τέρματα.
faye-miniΑμπλαγέ Φαγέ: Νεαρός με περιθώρια εξέλιξεις. Γνωρίζει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καθώς διακρίθηκε σε αυτό μέσα από την Καλλιθέα και αν δουλευτεί σωστά θα έχει μεγάλη πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ. 
zoric-miniΝτάρκο Ζόριτς:Ο 21χρονος σεντερ φορ αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης για το 2013 στη χώρα του, είναι αριστεροπόδαρος και δεινός σκόρερ αν λάβουμε υπόψη τα στατιστικά του.
svarnas-miniΗλίας Σβαρνάς:  Ήρεμος στο παιχνίδι του, συνηθίζει να παίζει με την μπάλα κάτω, δεν προτιμάει τις μεγάλες μπαλιές. Έχει πολύ καλό άλμα, διαθέτει ταχύτατα και σπιρτάδα και είναι ξυπνος με ή χωρίς την μπάλα.
mpakakis-miniΜιχάλης Μπακάκης:Ξεκίνησε ως δεξιός μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος. Είναι γρήγορος και εξελίξιμος λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και είναι η δεύτερη «αρπαγή» από το λιμάνι μετά από αυτή του Μάνταλου. Σε 30 αγώνες είχε συνολικά 132 μεταβιβάσεις, 22 κλεψίματα και 35 αποκρούσεις.

http://aek1924.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: