Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1 - 1


Το εκτός έδρας γκολ των Κρητικών τους δίνει μικρό προβάδισμα αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς για το εισιτήριο που οδηγεί στη 2η φάση του Κυπέλλου
Ισόπαλο έληξε το πρώτο επίσημα ματς του Ηρακλή Ψαχνών και της Επισκοπής για την πρώτη φάση του Κυπέλλου που διεξήχθη στην Εύβοια, με τους Κρητικούς να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Φλίγκο στο 22’ που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση του Γουναρίδη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Κούτση είχαν ξανά την υπεροχή χωρίς όμως να… απειλούν την εστία της Επισκοπής που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σουτ του Ράντοβιτς στο 63’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69' Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+4' Σπανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: