Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. 2 - 3 ΦΙΛΙΚΟ ΦΩΤΟ


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) στο γήπεδο της Δροσιάς μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων όπως είναι του ΑΠΚΟ Δροσιάς και του Ολυμπιακού Χαλκίδος που  τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Α κατηγόρια της Εύβοιας.Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία δυο εβδομάδες πριν τους αγώνες κυπέλλου να δουν σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι ομάδες τους.Οι φιλοξενούμενοι ποιο αποτελεσματικοί έκαναν τις ευκαιρίες γκολ ,ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες αφού είχαν να αντιμετωπίσουν τον πολύ καλό τερματοφύλακα Γκόγκο.


Μόλις στο 3ο λεπτό τις συνάντησης οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ φωτοβολίδα από 40 μέτρα του Μαστροκώστα 0-1.Η ομάδα της Δροσιάς προσπάθησε να απαντήσει και στο 41ο λεπτό με τον Αντωνόπουλο να πιάνει ωραία κεφάλια να αποκρούει ο Γκογκος και το δοκάρι του Ολυμπιακού.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48ο λεπτό ο "μικρός" Σκριβάνος διπλασίασε τα γκολ για τους ερυθρόλευκους με ωραίο πλάσε.
Στο 75ο λεπτό ο Μαστροκώστας χρίστηκε και πάλι σκόρερ εκτελώντας εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 3-0.
Η απάντηση για τους παίχτες του κυρίου Αντωνόπουλου ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό με τον Μπαϊμπάκη μέσα από την περιοχήν να κάνει το 1-3.
Στο 87ο λεπτό ο Λίφο μείωσε το σκορ με ωραίο πλάσε σε 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Αντωνόπουλος)
Σολογιάννης,Γκαγκάρης,Τσούτης Θ. ,Μαντζούνης,Τσούτης ,Σουλιοτάκης,Αντωνόπουλος,Παναγιωτάκος,Μάλιαρης,Βουλομένος,Λάμπρου(Μπαϊμπάκης,Σπυρόπουλος,Λίφο,Μαντζούνης Γ,Χωραϊτης,Σάλεμ)

Ολυμπιακός(Ιωαννιδης, Τσιμηχόδημος)
Γκόγκος,Τσακούλης,Παπαδέδες,Τσολάκος,Αγγελάτος,Μαστροκώστας,Δάσκος,Τσεμπελίκος,Σκριβάνος Π του Δ,Σκριβάνος Π του Λ,Βρετός(Μεταξάς,Πράσινος,Παπαδόπουλος,Τζάβρας,ΑθανασόπουλοςΔ,Τόγκος,ΑθανασόπουλοςΚ,Τσιμηχόδημος)

Γιάννης Δαλιάνης













































































Δεν υπάρχουν σχόλια: