Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3 -1


 Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αρτάκης ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και στον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης. Πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με δυο δοκάρια , ένα για κάθε ομάδα, με 4 γκολ και αρκετές φάσεις για γκολ. Συγκεκριμένα στο 22 σουτ από τον Καραλη σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Βαρκα , στο 40 είχαμε το 1 -0 με τον Κεραμιδα να ανοίγει το σκορ για την Αρτάκη. Στο 42 είχαμε το γκολ του αγώνα και το 2 - 0 για την ομάδα της Αρτάκης , όταν σε απευθείας κτύπημα κόρνερ ο Γίγας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βαρκα. 


Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου . Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 47 όταν το σουτ του Σκριβανου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Γιαμα . Φτάσαμε στο 86 για να έρθει το τρίτο γκολ για την Αρτάκη με τον Χρονη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού με ψηλοκρεμαστό σουτ. 
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν να μειώσει στο 89 με διπλή προσπάθεια του Σκριβανου που μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαμα για το 3 -1 . 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ - ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΓΑΒΑΘΟΓΛΟΥ 

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ .
 ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ- ΝΤΟΥΚΑ- ΧΑΣΑΝΛΑΡΙ- ΣΤΟΥΠΗΣ- ΚΑΡΑΛΗΣ -ΓΚΕΚΑΣ Χ.- ΓΙΓΑΣ- ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ -ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ- ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ - ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
Επίσης έπαιξαν: ΓΙΑΜΑΣ, ΧΡΟΝΗΣ, ΚΟΥΚΑ, ΧΡΥΣΟΣ Χ., ΚΟΝΟΜΙ, ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ Θ., ΣΙΑΡΑΠΗΣ, ΤΡΙΚΑΣ , ΧΡΥΣΟΣ Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ.  ΒΑΡΚΑΣ -  ΜΕΤΑΞΑΣ Γ. - ΔΑΣΚΟΣ - ΤΣΟΛΑΚΟΣ - ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - ΤΣΕΜΠΕΛΙΚΟΣ - ΤΖΑΒΡΑΣ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ - ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ - ΠΑΠΑΔΕΔΕΣ
Επίσης έπαιξαν: ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΤΣΑΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. , ΒΑΡΚΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: