Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 3 - 0



Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ, που για τον 5ο όμιλο κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η Ένωση κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που ουσιαστικά δεν αντέχει κριτικής. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν συνολικά 29 (!) τελικές προσπάθειες αναγκάζοντας τον Μανιάτη σε διψήφιο αριθμό αποκρούσεων. Το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση παρέμενε στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος όσο κρατούσε ο έμπειρος τερματοφύλακας.


Όταν λύγισε και αυτός, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, ενώ μόλις αποβλήθηκε ο Γουόρντεν στο 61’ οι συμπαίκτες του κατέρρευσαν. Ο Κορδέρο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 42’ με εκπληκτικό γκολ, ο Μάνταλος στο 66’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Μπακάκης στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αναμφίβολα ο Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από τις «ρεζέρβες» που χρησιμοποίησε, με τον Ζόριτς πάντως να κερδίζει τους περισσότερους πόντους.
Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ατρόμητος - Πανθρακικός, που έχουν από τρεις και ένα βαθμό αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Κούτση δεν έχει βαθμό και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.
Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Παπανικολάου και Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας).
Κόκκινη: 61’ Γουόρντεν.
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69’ Φαγιέ), Σαρρής, Μπακάκης, Ρόβας, Κορδέρο (56’ Μάνταλος), Μπαρμπόσα (75’ Αραβίδης), Ζόριτς, Πλατέλλας, Ντακόλ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος (67’ Δηλαβέρης), Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Παληγεώργος (61’ Κοτίτσας), Γκεμίσης, Λόμπα, Φλίγγος (72’ Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: