Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ....................


Ολο και πιο δύσκολη γίνεται η δουλειά μας στα γήπεδα με τις αποφάσεις της ΕΠΣΕ , που παίρνουν οι άνθρωποι της διοίκησης για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 
Στο γήπεδο της Δροσιάς όπου βρεθήκαμε για να καλύψουμε το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Χαλκ. και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, μας προσκόμισαν ο παρατηρητης του αγώνα και οι διαιτητές ένα χαρτί με μια απόφαση της ΕΠΣΕ. Στο τέλος της ενημέρωσης που αφορά τους διαιτητές υπάρχει μια υποσημείωση η οποία αναφέρει .   

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ( ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ) ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΧΕΡΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ. 




Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τι σκεπτικό παίρνουν αυτές τις αποφάσεις εκεί στην ΕΠΣΕ. Να δεχτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που δυσχεραίνουμε το έργο των διαιτητών, αλλά το να παίρνουν την απόφαση ότι σε όλα τα γήπεδα η θέση των φωτογράφων, δημοσιογραφων θα είναι απέναντι από τους πάγκους των ομάδων δεν το καταλαβαινουμε. 
Να θυμίσουμε στους ανθρώπους της ΕΠΣΕ  ότι οι συνθήκες σε όλα τα γήπεδα δεν είναι ίδιες ( διαστάσεις γηπέδου - θέση του ήλιου για να μπορεί ένας φωτογράφος να βγάλει την φώτο που θέλει - κατάσταση γηπέδου. ) 
Σαν παράδειγμα ακολουθούν οι παρακάτω φωτογραφίες από το γήπεδο της Δροσιάς, όπου μας υποδείχτηκε η θέση που πρέπει να σταθούμε. 
Δειτε την απόσταση της γραμμής του πλαγίου άουτ με τον τοίχο και το πόσο δύσκολο είναι να σταθεί κάποιος εκεί χωρίς να κινδυνέψει από μια μπαλιά η ακόμα και από ένα  τάκλιν σε μια μονομαχία ποδοσφαιριστων. 
Πιο εύκολο και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ο κάθε παρατηρητης η διαιτητής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ενημέρωσης να καθορίζουν το σημείο που θα κάτσουν ανάλογα τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του κάθε γηπέδου . 
Διότι όπως εμείς δεν ξέρουμε να κάνουμε τους διαιτητές η τους παρατηρητές έτσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να ξέρουν το πως κάνουμε εμείς την δίκη μας δουλειά. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 


ΕΔΩ  ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 



 ΕΔΩ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΟΠΟΤΕ ..........



ΕΔΩ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: