Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΙΜΠΑΝ ΡΑΝΤΙ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ )


Συνέντευξη με τον Ιμπαν Ραντι σας παρουσιαζουμε εδώ στο ΚONTASTASPOR .GR . Ο ποδοσφαιριστης του Ηρακλή Ψαχνών που ήρθε φέτος στην ομάδα από τον Φωκικο μας μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο Ιμπαν Ραντι ξεκίνησε την κουβέντα μας λέγοντας ότι βρίσκεται ένα χρόνο στην Ελλάδα και του αρέσει πάρα πολύ η ζωή εδώ  και ότι είναι ευτυχισμένος. Το πρωτάθλημα της Football League θεωρεί ότι είναι πολύ ανταγωνιστικο και δύσκολο. Πολλες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή και το σύστημα με τα play off  θα αναγκάσει ομάδες και ποδοσφαιριστες να είναι συνέχεια σε ανεβασμένους ρυθμούς. Για την ομαδα του Ηρακλή θέλει να βρίσκεται και φέτος όπως και πέρσι  στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσα από τα play off. 
Στην συνεχεία μας μίλησε για την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και γενικά για το κλίμα που βρήκε ερχόμενος εδώ . Το πρωτο που τόνισε ήταν ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες με εμπειρίες και όλοι είναι ενωμένοι για τον στόχο που είναι τα play off. Επισης σημαντικό ρόλο όπως είπε παίζει και ότι το τεχνικό τιμ της ομάδας είναι πολύ καλό και η δουλειά που κάνουν θα φανεί μέσα στο γήπεδο. 


Έχουν περάσει δυο αγωνιστικές και ο Ηρακλής έχει μια νίκη με την Καλλιθέα που η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μια ήττα στην Παναχαΐκή που δεν ειμασταν καλοί  χάσαμε την αυτοσυκεντρωση μας και ήρθε η ήττα. Συνεχίζουμε και έχουμε το παιχνίδι με τον Αλιμο για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε την νίκη. 
Στην συνέχεια ο Ραντι μας μίλησε για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της Γουινέας λέγοντας ότι είναι τιμή του που αγωνίζεται με την Εθνική  και ότι βρίσκεται σε ένα καλό πρωτάθλημα και σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής Ψαχνών τον έχει βοηθήσει έτσι ώστε να πάρει και άλλες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Γουινέας. 
Φτάνοντας προς το τέλος της συνέντευξης ( κουβέντας ) που είχαμε με τον ποδοσφαιριστη του Ηρακλή ο Ραντι ζήτησε την παρουσία των φιλάθλων στα εντός έδρας τουλάχιστον παιχνίδια της ομάδας για να βοηθήσουν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. 
Ακόμα σε μια ερώτηση μας αν του ταιριάζει και αν του αρέσει η θέση που παίζει μέσα στο γήπεδο, ο Ράντι είπε ότι είναι η θέση που του αρέσει να παίζει εκεί αριστερά και πάνω στην γραμμή και μάλιστα θα ήθελε να σκοράρει με τα χρώματα του Ηρακλή πολλά γκολ και να βοηθήσει την ομάδα αλλά και να αφιερώσει τα γκολ στην οικογένεια του που τον έχει στηρίξει σε όλη αυτή την πορεία της ποδοσφαιρικης καριέρας του. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Ιμπαν Ραντι και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και μεγάλες επιτυχίες με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 






Δεν υπάρχουν σχόλια: