Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΗΣ



Το Κύπελλο Ελλάδας τελειώνει νωρίς για τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς μετά από την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ οι Ευβοιώτες δεν έχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Πάντως, ο Γιώργος Κούτσης τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η προτεραιότητα της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β' Εθνικής, ενώ ο 41χρονος τεχνικός εμφανίστηκε προβληματισμένος με την αποβολή του Έρικ Γουόρντεν.


«Αποχαιρετάμε το Κύπελλο με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκτός του αποτελέσματος μάς κόστισε η αποβολή, γιατί χάνουμε έναν πολύτιμο παίκτη. Όπως γνωρίζετε, για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Δυστυχώς, χάνουμε έναν παίκτη σημαντικό. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη. Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να απειλήσουμε εκτός από μία-δύο φορές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα λάθη μας και επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Να ευχηθώ στην ΑΕΚ και στον Δέλλα μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια. Να ολοκληρώσει τους στόχους της», δήλωσε ο Κούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: