Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ



Η συμφωνία του Νίκου Παντελή με τους ανθρώπους της Καλλιθέας ήταν δεδομένη από το Σάββατο (22/11) κι ένα εικοσιτετράωρο μετά η «κυανόλευκη» ΠΑΕ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου θα καθίσει στον πάγκο της Καλλιθέας για τρίτη φορά στην καριέρα του, ενώ θα έχει στο πλευρό του για μία ακόμη φορά τον στενό του συνεργάτη Αντώνη Δρακόπουλο.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Παντελή για την θέση του προπονητή του επαγγελματικού τμήματος και του Αντώνη Δρακόπουλου για την θέση του βοηθού προπονητή. Οι κ. Παντελής και κ. Δρακόπουλος θα παρουσιαστούν αύριο επίσημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Ο κ. Παντελής είναι έμπειρος προπονητής και γνώστης της κατηγορίας και η διοίκηση της Καλλιθέας πιστεύει ότι θα δώσει στην ομάδα μας την απαραίτητη ώθηση για την ανάκαμψη από το άσχημο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: