Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ 1 - 1




Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί για τα Χανιά ο βαθμός της ισοπαλίας με τον οποίο απέδρασαν από τα Ψαχνά το απόγευμα της Τετάρτης (17/12). Οι Κρητικοί, στη... σκιάτης παραίτησης του προέδρου τους Νίκου Κατσιγιάννη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα όπως είναι ο Ευβοιώτης Ηρακλής, που προερχόταν από δύο σερί νίκες.
Παράλληλα, ο ΑΟΧ είδε και το ματς να του... στραβώνει από το πρώτο μέρος, ωστόσο είχε την ηρεμία να ανεβάσει την απόδοση του στην επανάληψη και να πάρει την ισοπαλία (1-1) σ' αυτή την 9η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τα Χανιά να παραμένουν πάντα σε τροχιά πλέι οφ, την ώρα που τα Ψαχνά βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟΧ μπορεί να ήταν ελαφρά καλύτερος στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Μάλιστα, όχι μόνο αυτό, αλλά δέχτηκε το γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, όταν στο 44' ο Φλίγκος με πλασέ άνοιξε το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Η είσοδος του Μαρτσάκη στα μισά του β' μέρους έδωσε πνοή στην επίθεση των Κρητικών, οι οποίοι στην επανάληψη γενικότερα ρίσκαραν παραπάνω βγάζοντας παίκτες στην επίθεση για να φτάσουν στην ισοφάριση.
Η φάση-κλειδί που άλλαξε τα δεδομένα στην Εύβοια σημειώθηκε στο 69' με την αποβολή του Βασίλη Πατσατζόγλου (με δεύτερη κίτρινη), ενώ στο 73' ο Πάγκαλος με προβολή από κοντά ισοφάρισε για τον ΑΟΧ, που πήρε σε μια δύσκολη έδρα (από όλες τις πλευρές) το βαθμό της ισοπαλίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Βασίλης Πατσατζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Ράντι, Κόσουτιτς, Φλίγκος (64' Γκεμίσης), Γουόρντεν (70' Χρήστος Πατσατζόγλου).
ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Μανωλάς, Εσόνο, Κοντέων, Γκότοβος, Πάγκαλος, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Καραλής (68' Μαρτσάκης), Παγώνης, Κρητικός (82' Ευαγγέλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: