Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 3 - 2



Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με 5 γκολ, 2 δοκάρια, ανατροπές στο σκορ και πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Απόλλωνας Ερέτριας επικράτησε με 3-2 του ΑΟΝΑ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με το καλύτερο τρόπο τα δώρα της αμυντικής γραμμής της Αρτάκης, έδειξαν χαρακτήρα και ανέτρεψαν δυο φορές την εις βάρος τους κατάσταση.

Από την άλλη οι «ερυθροκίτρινοι» παρότι είχαν πολύ καλή απόδοση έμειναν για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη (μετράνε 2 ήττες και μια ισοπαλία μετά τη διακοπή). Στους κερδισμένους και οι  150 και πλέον θεατές που είχαν τη τύχη να παρακολουθήσουν μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση. 
 Δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας και στο 7΄ο Παριανός πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τόρα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 22΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μαρκάρισμα του Ντούκα στον Ευγενίου μέσα στη περιοχή, ο Φώτης όμως που ήταν κοντά στη φάση έδωσε συνέχεια. Ένα λεπτό αργότερα ο Καραχάλιος έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα σπρώχνοντας απλά τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη κακή εκτίμηση της φάσης από το Σακκή. 

Ο Αγραφιώτης σε διάρκεια ενός λεπτού στο 44΄και το 45΄έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στην ισοφάριση η μπάλα κόλλησε στη λάσπη από την απομάκρυνση του Ευαγγελινού και ο επιθετικός της Αρτάκης πλάσαρε έξω από τη περιοχή. Το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από κλέψιμο και ασίστ  του Τόρα και τον Αγραφιώτη από το σημείο του πέναλτι να κάνει δυο τα τέρματα του.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Λύκου βγήκαν αποφασισμένοι. Στο 48΄ο Καραλής με κεφαλιά από ωραία σέντρα του Γίγα ισοφάρισε. 7 λεπτά αργότερα το σουτ του Δεληγιώργη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 61΄Κονόμι και Χρόνης απέτυχαν σε διπλή ευκαιρία και στο 63΄ο Καραχάλιος πλάσαρε λίγο άουτ.

Από το 75΄ η Ερέτρια πίεσε και ότι δεν κατάφερε ο Τόρα  στο 77΄το  έτυχε στο 85΄μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Άλμπαν.

ΑΟ Απόλλων Ερέτριας (Π. Τοκπασίδης):
 Σακκής, Φουρμούζης (65΄Μπασινάς), Λιατίφης(26΄Άλμπαν) , Βελαέτης, Πεππές, Ευγενίου, Αγραφιώτης, Ρωμανός, Τόρα, Παριανός (78΄Νόνας) , Μώρος.

ΑΟΝ Αρτάκης(Δ. Λύκος):
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι 87΄Χ.Χρυσός), Μαστροκώστας, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας (59΄Κονόμι), Καραχάλιος, Χρόνης, Μακαντάσης (85΄Α. Χρυσός), Δεληγιώργης








Δεν υπάρχουν σχόλια: