Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

LUIS MIGUEL RODRIGUEZ ( PUILGUITA ) - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


 Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστες του Ατλετικο Τουκουμαν  και αρχηγός της ομάδας Luis Miguel Rodriguez μίλησε στο Απόστολο Αβερκιαδη για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής και για τους στόχους της ομάδας του Τουκουμαν. 
Ο Puilguita όπως είναι το ψευδώνυμο που του έχουν δώσει οι φίλοι της ομάδας γεννήθηκε το 1985 και έχει παίξει σε 197 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και έχει σημειώσει 82 τέρματα. 
Την περιοδο 2009 κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα από τον προπονητή Ντιεγκο Μαραντονα και αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι εναντίον της Γκανα. 
Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε για το Κοντά Στα Σπορ ο Rotrigkuez  μίλησε για το ποδόσφαιρο της Β εθνικής κατηγορίας της Αργεντινής. λέγοντας ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα και δυνατά πρωταθλήματα αφού υπάρχουν ομάδες με πολύ καλούς ποδοσφαιρστες και με πολύ κόσμο που ακολουθεί τις ομάδες . 



Η ομάδα του Τουκουμαν μετά και την σημαντική νίκη που πέτυχε με 4 - 1 απέναντι στην Σαντα Μαρίνα και με τον Rotriguez να σημειώνει 2 γκολ μπήκε στους ομίλους των Play Off και θα διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής. 
Οι αγώνες που ακολουθούν είναι οι πιο σημαντικοί της χρονιάς γιατί μπορούν να μας οδηγήσουν στο όνειρο που ειναι η άνοδος . Έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε και έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα, Αν η ομάδα πετύχει τον στόχο της θα αλλάξουν πολλά πράγματα για την επόμενη χρονιά , γιατί χρειάζεται ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστες που θα έρθουν στην ομάδα και  το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας να έχει πολλές απαιτήσεις. 
Ο Rotriguez μας μίλησε και για το πρωτάθλημα της Ελλάδας που το γνωρίζει από φίλους του ποδοσφαιριστες που έχουν αγωνισθεί η αγωνίζονται ακόμα στο πρωτάθλημα. Αυτό που τόνισε είναι ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χρειάζεται δουλειά στην οργάνωση και στις υποδομές έτσι ώστε να γίνει ανταγωνιστικο και δυνατό στο διεθνές ποδόσφαιρο. 
Αν δεχόταν μια καλή πρόταση από μεγάλη Ελληνική ομάδα θα ερχόταν ευχαρίστως να αγωνισθεί στην χώρα μας που γνωρίζει και του αρέσει πάρα πολύ. 
Ευχαριστούμε τον Luis Rotriguez για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για αυτόν και την ομάδα του. 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: