Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 0 - 2


Ο ΑΟΝΑ λύγισε τη Μακρυκάπα με δυο γκολ στο τελευταίο  10λεπτο, έπιασε στη 3ηθέση της βαθμολογίας Ολυμπιακό Χ. και Ερέτρια και έμεινε μέσα στη κούρσα του τίτλου. Οι περσινοί πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα,  προσωπικότητα  και με ουσιαστική βοήθεια από το Ζήση στο ντεμπούτο του επικράτησαν με 2-0.
Όλα κρίθηκαν στα τελευταία 20 λεπτά όταν οι «ερυθροκίτρινοι» έκλεισαν τους γηπεδούχους στη περιοχή τους και με σφυροκόπημα διαρκείας ζήτησαν επιτακτικά τη νίκη. Στο 85΄μετά από φάση διαρκείας ο Ζήσης στη προσπάθεια του να πλασάρει κόπηκε αντικανονικά από τον Σηφάκη και ο Σέγκος (ορθά) έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καραχάλιος ευστόχησε φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στις καθυστερήσεις ο Μακαντάσης με υπέροχο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 0-2. Είχαν προηγηθεί 70 λεπτά μέτριου ποδοσφαίρου χωρίς πολλές φάσεις. Η καλύτερη στιγμή της Μακρυκάπας ήταν στο 14΄όταν η απευθείας εκτέλεση φαόυλ του Λαλανίτη υποχρέωσε τον Ευαγγελινό σε δύσκολη επέμβαση. Πολύ καλή η διαιτησία του Σέγκου, αν και ο Άγγελος Βογιατζής είχε πολλά παράπονα.  Χωρίς προβλήματα οι δυο βοηθοί Περιβολάρης και Αντωνίου

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 
Κυριακόπουλος, Κατσαούνης, Χασάνδρας, Μπισμπικόπουλος, Πουρνής, Σηφάκης, Κυρήκος (90΄Σιαράπης), Βαρτζής (63΄Βουρδάνος), Ντούμας, Λαλανίτης (46΄ Τσώκος), Σίδερης.

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος):
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Ρούσσος, Απ. Χρυσός, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας, (70΄Ζήσης), Καραχάλιος (90΄Κονόμι), Μπελίτσος (46΄Δεληγιώργης), Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: