Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 0 - 2 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ



Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο Ηρακλής Ψαχνών, που δεν μπορεί να βάλει φρένο στον κατήφορο και γνωρίζει τη μία ήττα μετά την άλλη με αποτέλεσμα το σενάριο του υποβιβασμού να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.
Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έχασε  με 0-2 από την Ερμιονίδα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τους 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής και με την τέταρτη σερί ήττα υποχώρησε στην επικίνδυνη ζώνη, απέχοντας από τις νίκες έξι αγωνιστικές.


Αντίθετα, οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν βρήκαν το αντίδοτο που έψαχναν μετά από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έχουν κάθε δικαίωμα να αγωνίζονται απελευθερωμένοι από οποιοδήποτε άγχος.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Ηρακλή Ψαχνών, που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από… τα αποδυτήρια. Το 0-1 μάλιστα προήλθε από μία άτυχη στιγμή του πιο έμπειρου παίκτη του.
Ο Σβόγιτς εκτέλεσε το κόρνερ και στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Χρήστος Πατσατζόγλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη, δίνοντας το προβάδισμα στην Ερμιονίδα. Όπως γίνεται κατανοητό και υπό την πίεση του αποτελέσματος τα πόδια των γηπεδούχων… βάρυναν ακόμα περισσότερο.
Η Ερμιονίδα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και κατάφερε να διπλασιάσει γρήγορα τα τέρματά της. Ο Ιασωνίδης στο 15’ έκανε το μακρινό σουτ, ο Μανιάτης αιφνιδιάστηκε και το 0-2 ήταν γεγονός.
Ο Ηρακλής Ψαχνών έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσεις και παρά την αλλαγή του Φυντάνη, που στο 32’ έριξε στη μάχη τον Σικαλιά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 34’ όταν η κεφαλιά του Γουόρντεν κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Με την έναρξη του β’ μέρος οι γηπεδούχοι πέταξαν μία ακόμα καλή στιγμή στα σκουπίδια και από εκεί και πέρα παραδόθηκαν. Ο Μαλαράμπε στο 49’ αστόχησε από καλή θέση και έχασε την ευκαιρία να βάλει εκ νέου την Ευβοιώτη Ηρακλή στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε οι παίκτες του Σεροπιάν κατάφεραν να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό και διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικό προβάδισμά τους. Η κεφαλιά του Ράντι στο 65’ έφυγε άουτ και ο Λυμπερόπουλος δεν απειλήθηκε εκ νέου. Έτσι η Ερμιονίδα πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο, ρίχνοντας στη ζώνη του υποβιβασμού τον Ηρακλή Ψαχνών.
Διαιτητής ήταν ο Σταθόπουλος(Δ. Αττικής) με βοηθούς τους Κουντουρέλη (Αθηνών) και Σπυρόπουλος (Α. Αττικής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Παλαιολόγος (32’ Σικαλιάς), Χ. Πατσατζόγλου (56’ Ενρίκο), Β. Πατσατζόγλου, Μπαλαράμπε (71’ Τσεβάς), Νικολίτσης, Τσιμόντζι, Γουόρντεν, Ράντι.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Ταπέ, Δωματάς (54’ Συμελίδης), Τούτοριτς, Σβόγιτς (79’ Κιοσές), Βλαχόπουλος, Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: