Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1 - 2




 Αγώνας για πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην Τριάδα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Ολυμπιακού Χ. Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που με την ώρα γινόταν ακόμη χειρότερος, οι δυο ομάδες έβγαλαν και την ψυχή τους στο γήπεδο και απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, και στο τέλος ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πανηγύρισε.
 Στο 3ο λεπτό ο Μαστροκώστας απείλησε για 1η φορά την εστία του Ευαγγελινού με την κεφαλιά του να φεύγει λίγο άουτ. Η απειλή αυτή δεν ταρακούνησε την ομάδα της Τριάδας και στο 10ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Σκριβάνου μετά την 1η κεφαλιά πάσα του Μαστροκώστα. Ο Καλοχωρίδης στο 19΄προσπάθησε με γυριστό σουτ να παραβιάσει την εστία του Αγριόδημου , αλλά λίγο η λάσπη, λίγο η θέση (με πλάτη στο τέρμα) του μεσοεπιθετικού της Τριάδας , δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δυο λεπτά αργότερα ο Σκριβάνος μετά από κάποιες κόντρες, θα βρεθεί απέναντι από τον Ευαγγελινό αλλά ο τελευταίος θα τον νικήσει

. Σειρά της Τριάδας να νιώσει την ατυχία στο 28΄ με τον Χασάνδρα Γ να μην μπορεί από κοντά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μετά την λανθασμένη απόκρου ση του Τσολάκου στο αριστερό δοκάρι του Αγριόδημου. Ο παίκτης της Τριάδας ΄΄κόλλησε΄΄ στη λάσπη και δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα, αφού κλείστηκε έγκαιρα από Τσολάκο και Αγριόδημο. 38΄Ο Ευαγγελινός σώζει την ομάδα του από 2η παραβίαση αποκρούοντας με τα πόδια το πλασέ του Παπαδέδε. 
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Τριάδα θα έρθει στο 44΄με τον Γιώργο Χασάνδρα να πετά την μπάλα μπροστά και εκμεταλλευόμενος την  ταχύτητά του, βρέθηκε απέναντι στον Αγριόδημο αλλά το πλασέ που επιχείρησε κόλλησε στη λάσπη λίγα εκατοστά πριν την νοητή γραμμή της εστίας και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον Τσολάκο.

Στο 2ο ημίχρονο η Τριάδα σιγά - σιγά κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε τον Ολυμπιακό, και στο 74' έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ πέναλτι του Καραντάκη.Η χαρά του Παντριαδικού κράτησε μόλις δυο λεπτά καθώς ο Σκριβάνος στο 76΄θα ξαναβάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με όμορφο πλασέ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα αφήνοντας παίχτες και φιλάθλους της Τριάδας με  μια γλυκόπικρη γεύση αφού απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο αλλά δεν δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα.  Γεγονός είναι ότι στην Τριάδα παίχθηκε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από δυο πολύ σπουδαίες  ομάδες.
Παντριαδικός
Ευαγγελινός, Κουνής, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου (Γκρινιάρης), Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής, Καραντάκη΄ς, Γκούμας λ.τ (Χασάνδρας Δ), Καραμπέτσος (Τσούτσης).
Ολυμπιακός Χαλκίδας
Αγριόδημος, Μεταξάς, Μπασινάς (Μεθενίτης -λ.τ (Αγγελάτος), Τσολάκος ,Μουσάι, ΣκριβάνοςΠ.Λ, Τζαβράς, Μαστροκώστας, Ευσταθίου (Δάσκος), Σκριβάνος Π.Δ, Παπαδέδες. 
 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΜΠΟΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια: