Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1 - 3 ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ


Παίζοντας με ψυχή ο Λήλας πήρε σημαντική νίκη μέσα στην Δροσιά με το καθαρό 3-1 μια νίκη που με προυποθέσεις την τελευταία αγωνιστική ίσως καταφέρει να τον κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.
Με μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ξεκίνησε ο αγώνας στο 1' όταν δυνατό σουτ του Λάμπρου πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Τσάμαρη. Η απάντηση του Λήλα ήρθε στο 11' όταν κέρδισε τρία κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Παιχνίδι κέντρου για την συνέχεια με τον Λήλα στο 35' να ανοίγει το σκορ όταν ο Γούναρης σέντραρε μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο γκολκίπερ και ο Σταματάκος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ;ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 44' ο Λήλας διπλασίασε τα τέρματα του και πάλι με τον Σταματάκο που πήρε την μπάλα απέφυγε τους αμυντικούς και πλάσαρε διαμορφώνοντας το 0-2που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν μια καλή σιγμή στο 52' σε σουτ του Τσούτη, ενώ δυο λεπτά αργότερα μείωσαν το σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Παναγιωτάκου 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 78' να κλειδώσουν την νίκη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τρίκκας σημείωσε το 1-3 δίνοντας στον Λήλα τους τρεις βαθμούς και έτσι η τελευταία αγωνιστική θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΠΚΟ Δροσιάς:
Ντουμάνης,ΤσούτηςΡ,Φρυγανάς, Κηπιώτης, Τσούτης Θ,Γκάγκαρης, Βοϊλάκης, Ρίτσα, Παναγιωτάκος, Λάμπρου, Καρόκης. 

Λήλας Βασιλικού:
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Πεππές, Γούναρης, Μαυρομάτης, Σταματάκος, Βάθης, Παύλου, Χαλιώτης, Ζαχαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: