Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ..........



Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνική εκπομπή , ο Ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Α.Ε. Ιστιαίας Βασίλης Ανέστης αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Τριάδας και στον αγώνα Παντριαδικός - Α.Ε. Ιστιαίας, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1, για την 29' αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Εύβοιας.



Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τους προπηλακισμούς, τα χτυπήματα και την υβριστική συμπεριφορά που όπως τόνισε δέχτηκαν οι παίκτες της Αθλητικής Ένωσης τόσο στο ημίχρονο, όσο και μετά το τέλος του αγώνα, προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με το τι στάθηκε αφορμή ώστε το παιχνίδι να γίνει ροντέο.
Όπως τόνισε ο πολύ έμπειρος επιθετικός της Ιστιαίας αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι ο Παντριαδικός χρειαζόταν οπωσδήποτε βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά η Ένωση αρνήθηκε "πουλήσει" το παιχνίδι και το έπαιξε στα ίσα. Ανέφερε μάλιστα ότι άτομο που συστήθηκε ως παράγοντας του Παντριαδικού (συγκεκριμένα ο Β. Ανέστης αναφέρει Πρόεδρο άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για το Γ.Γ. της ομάδας) πήγε στα αποδυτήρια των παικτών της Ιστιαίας και ζήτησε να δώσουν το παιχνίδι. Όπως είπε ο Βασίλης Ανέστης, πήρε το λόγο ο ίδιος τονίζοντας πως οι παίκτες θα παίξουν το παιχνίδι στο ίσα και πως δεν γίνεται να καθίσουν να χάσουν. Η απάντηση που εισέπραξαν όμως από τον Τριαδιώτη παράγοντα ήταν "αν δεν κάτσετε να χάσετε θα υποστείτε τις συνέπειες". Επίσης ο ποδοσφαιριστής αναφέρει πως και η Διοίκηση της Ένωσης ουδεμία πρόθεση είχε να συζητήσει ή να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

"Όπως παίξαμε στα ίσα όλα τα παιχνίδια, όπως με το Λήλα, το Αυλωνάρι, τη Μακρυκάπα  και όποια ομάδα κινδυνεύει έτσι θα παίξουμε και αυτό" επισήμανε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: