Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΣΤΑ PLAY OUT



Περασμένα μεγαλεία για την ομάδα της Εύβοιας που πέρυσι ήταν στα πλέι οφ της ανόδου και φέτος θα διεκδικήσει την παραμονή της στα πλέι άουτ…
Με μία λέξη η σεζόν για τον Ηρακλή Ψαχνών ήταν-επιεικώς-κακή και οι αριθμοί λένε την αλήθεια στην περίπτωση του, μιας και μάζεψε 23 βαθμούς μόλις. Όπως και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, έτσι και αυτή δεν… στέριωσε με έναν τεχνικό.
Η σεζόν ξεκίνησε με τον Γιώργο Κούτση, ο οποίος έφυγε μετά την ήττα από την Επισκοπή στις 2 Νοεμβρίου. Κατόπιν ήρθε για να… φύγει κι αυτός μετά από ήττα από την κρητική ομάδα ο Γιώργος Φοιρός, ανέλαβε ο Ηλίας Φυντάνης για επτά αγώνες και η σεζόν ολοκληρώθηκε κακήν κακώς με τον Τίμο Καβακά…
Πλήρως λοιπόν απογοητευτική η χρονιά για τον σύλλογο που θα κοιτάξει πλέον στα πλέι άουτ, να σώσει ό,τι μπορεί, αν και με 0 βαθμούς είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα. 
Πρώτα «κανόνια»: Έρικ Γουόρντεν - (5 γκολ - 0,25 γκολ/ματς), Ίμπαν Ράντι (5 γκολ - 0,28 γκολ/ματς), Βασίλης Πατσατζόγλου (2 γκολ - 014, γκολ/ματς)
Πρώτοι σε συμμετοχές: Παναγιώτης Μπακομήτρος (20), Δημήτρης Ραπτάκης (19), Χρήστος Παληγεώργος (19), Έρικ Γουόρντεν (19), Ίμπαν Ράντι (18).

Δεν υπάρχουν σχόλια: