Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΑΟ ΘΗΒΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0 - 0 ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ


Ο ΑΟ Χαλκίς συνεχίζει αήττητος την πορεία του στα μπαράζ ανόδου μετά την άνετη ισοπαλία (0-0) που πήρε στη Θήβα και πλέον έγινε το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄εθνική κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Λάμπρου απόλυτα προσηλωμένοι τακτικά εγκλώβισαν τους Βοιωτούς που έπαιζαν μόνο για τη νίκη και στην ουσία τους άφησαν ελάχιστες πιθανότητες για τη διεκδίκηση της ανόδου. Παράλληλα οι «νερατζούροι» με δυο νίκες στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας που αναμένεται να φλέγεται από παλμό στα παιχνίδια με Αίολο και Μαλεσίνα κατακτούν την 1η θέση και τον προβιβασμό, ότι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια από τους αντιπάλους τους.  

Σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι απειλήθηκαν μόλις σε μια φάση (77΄) όταν ο Βεζιρτζόγλου προσπάθησε με το κεφάλι να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Μόνο, όμως ο Χαλκιδαίος γκολκίπερ δεν τσίπησε. Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα οι Ευβοιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, και με συνεχόμενο πρεσάρισμα έκαναν δύσκολη τη κυκλοφορία της μπάλας στους ποδοσφαιριστές της Θήβας καθαρίζοντας εύκολα τις φάσεις μπροστά στην εστία του Μόνου.
Αντίθετα η Χαλκίδα ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 11΄ όταν το εξαιρετικό φάουλ του Θωμά ανάγκασε τον Φαλαγγίτη σε δύσκολη επέμβαση. Στο 33΄ο Ευσταθίου πάλι σε εκτέλεση φάουλ ανησύχησε τον πορτιέρο της Θήβας. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους 150 περίπου φιλάθλους του ΑΟΧ να στήνουν ένα τρελό πανηγύρι για τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας που κατακτήθηκε.

ΑΟ Θήβας: (Τ. Πλατής):
 Φαλαγγίτης, Όλντασι (84΄Βυλλιώτης), Παπαχαραλάμπους, Παναούλης, Ταυταρίδης, Καραμπετιάν, Κατσογιάννης, Γκαράνης, Κουτσοδήμος (78΄Ανυφαντής), Βερζιτζόγλου, Τσατσαρώνης (72΄Περγιάλης)

ΑΟ Χαλκίς: (Γ. Λάμπρου)
 Μόνος, Αυλωνίτης, Θωμάς (84΄Ανέστης), Καραμπάς,  Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (19΄Τσεκούρας, 69΄Κοροβέσης), Βαλκάνος, Φιλιππίδης, Δήμου, Τσιβίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: