Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 1 - 1 Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ



Την ευκαιρία να πάρει μία πολύτιμη νίκη στη «μάχη» που δίνει για παραμονή στην κατηγορία έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών . Η ομάδα του Τίμου Καβακά προηγούταν με 1-0 του Αχαρναϊκού στην Εύβοια μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Ιωαννίδης έφερε το ματς στα ίσα.
Το γκολ αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Ευβοιωτών, καθώς απομένουν ακόμα τέσσερα ματς στα πλέι άουτ του 1ου ομίλου και απέχουν 8 βαθμούς από την πρώτη τριάδα, την ώρα που η ομάδα του Μενιδίου παρέμεινε με 17 βαθμούς στη δεύτερη θέση.
Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια μόνο με το 1-0, κάτι που πλήρωσαν τελικά στην επανάληψη, ολοκληρώνοντας, μάλιστα, το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Παληγεώργου.


Ο Καβακάς παρέταξε επιθετικά την ομάδα του, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος, με τον Νικολίτση να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 11ο λεπτό, όταν το δυνατό, διαγώνιο σουτ του πέρασε λίγο άουτ.
Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ίβκοβιτς στο 14’, με τον Πουλάκο να ανοίγει τελικά το σκορ στο 20ο λεπτό έπειτα από πάσα του Πολίτη, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Τελικά, το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο άσος του Ηρακλή Ψαχνών και μάλιστα με ανάποδο ψαλίδι στο 30’ μέτρησε, δίνοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα.
Μετά το γκολ, ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να απαντήσει, απειλώντας στο 34’ με τον Σκαθαρούδη, αλλά το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.
Η πίεση της ομάδας του Μενιδίου συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Ταμπάκη να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 64’, όταν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ σε σουτ του έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Ατανάσοφ.
Ο Πουλάκος προσπάθησε να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Παγούδης του είπε «όχι» στο 66’, με την… ψυχρολουσία να έρχεται στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ιωαννίδη να κάνει το 1-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γέσιτς και την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικούς.
Λίγο πριν τη λήξη του ματς, ο Παληγεώργος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Γιάννη Κοκμοτό (Ρεθύμνου) και Αντώνη Διπλάρη (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος ήταν ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τσούπρος, Νικολίτσης, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Πολίτης (90’+1 Μπαλαράμπε), Ίβκοβιτς (61’ Καρκασίνας), Πουλάκος (74’ Γουόρντεν).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ιορδανίδης (76’ Καλογερόπουλος), Εμέκα, Νιάρος, Παπατόλιος (63’ Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63’ Ατανάσοφ), Γέσιτς, Ταμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: