Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2 - 2 ΟΜΑΔΑ ΜΕ ( COJONES !!!!!! )


Ο ΑΟ Χαλκίς απέδειξε ότι διαθέτει προσωπικότητα και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας καθώς γύρισε το 2-0 και στη τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισε σε 2-2 αρνούμενος να χάσει και να πέσει από τη κορυφή του ομίλου. Ήταν το 97΄της αναμέτρησης με το δημοτικό στάδιο της Μαλεσίνας να έχει πάρει φωτιά από τους φιλάθλους των γηπεδούχων που πανηγύριζαν την επερχόμενη νίκη της ομάδας τους. Μετά από φάση διαρκείας με τον Κοκονδύνη να διώχνει το σουτ του Τσομπανη, το σουτ του Σμυρναίου να κοντράρει και στη συνέχεια ο Τσιβίκας να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, τους 200 εκδρομείς από την Εύβοια στα ουράνια και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Μαλεσίνας αποσβολωμένους να μένουν ακίνητοι στις θέσεις τους.

Πραγματικά θα ήταν κρίμα να επιστρέψουν οι «νερατζούροι» με άδεια χέρια βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το 30 η Μαλεσίνα ήταν καλύτερη όμως ο Μόνος με εκπληκτική επέμβαση στο 6΄σταμάτησε το τετ-α-τετ του Ν. Λέντα και στο 27΄είπε όχι στο πέναλτι-ανακάλυψη που εκτέλεσε ο Ρούσσης. Από το 30-45 έχασε 5 καλές ευκαιρίες με κορυφαία την κεφαλιά του Ανέστη στο 44΄που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 51΄ασυνεννοησία Μόνου-Γκιτσάλη η μπάλα βρήκε σε λακκούβα και στρώθηκε στον Δέδε που έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό και 4 λεπτά αργότερα νέα ολιγωρία και ο Μπέσσας με κεφαλιά το 2-0. Από εκείνη την ώρα ο αγώνας έγινε στο μισό γήπεδο με τους γηπεδούχους να ξαπλώνουν συνεχώς στο χόρτο και μπάλες να πέφτουν με κάθε ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο. Όμως η Χαλκίδα δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη. Στο 61΄ακυρώθηκε λανθασμένα κανονικό γκολ του Δήμου και στο 67΄ο Τσιβίκας που 4 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή ζάλισε 3 παίκτες της Μαλεσίνας ο Δ. Λέντας τον ανέτρεψε και ο Ευσταθίου μείωσε σε 2-1, για να φτάσουμε στη μεγάλη ανατροπή του 97΄που έσπασαν καρδιές.

ΑΟ Χαλκίς ( Λάμπρου):
Μόνος, Αυλωνίτης, Θωμάς (82΄Σμυρναίος), Καραμπάς, Ευσταθίου, Γκιτσάλης, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Φιλιππίδης  Ανέστης (63΄Τσιβίκας), Δήμου.

ΑΕ Μαλεσίνας 2008 (Λέντας):
Κοκονδύνης, Λελούδας, Πίσκοπος, Λέντας Δ, Μπέσσας, Δέδες, Γκανάς (64΄Πάππος), Ζησόπουλος, Ρούσσης, Λέντας Ν (71΄Γκανάς Χ)Σέττος (91΄Σταθόπουλος).

Γιωργος Γιωτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: