Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Οι συνεργάτες του Κύριου Παύλου Δερμιτζάκη - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΟΥ


ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τους στενούς συνεργάτες του κύριου Παύλου Δερμιτζάκη για την νέα σεζόν 2015-2016
Βοηθοί προπονητές:
Μιχάλης Μάρκου 36 χρόνων ο οποίος διετέλεσε  ποδοσφαιριστής της ομάδας μας το 2008-2009 και επέστρεψε ως διευθυντής Ακαδημιών το 2014 και παράλληλα προπονητής της δεύτερης ομάδας με απόλυτη επιτυχία.
Δημήτριος Ελευθεριάδης ο Ελλαδίτης 42χρονος κάτοχος UEFA A έχει διατελέσει συνεργάτης πολλών προπονητών,έχει εξειδίκευση στο κομμάτι οργάνωσης ακαδημιών και μεγάλη εμπειρία στο διάβασμα και την ανάλυση των παιγνιδιών

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Αλέξης Περικλέους  ο Κύπριος γυμναστής 35 ετών είναι κάτοχος UEFA A και βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης Elite youth διπλώματος. Δούλεψε με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Δόξα όσο και στον Αποπ Κινύρας για 3 χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση Κυπέλου Κύπρου.Ήρθε στην ομάδας μας πέρυσι και είναι όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι απο το έργο που επιτελέσει
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΟΥΚΒΙΕΤ  Ο Κύπριος προπονητής τερματοφυλάκων ηλικίας 40 ετών δούλεψε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετες ομάδες της χώρας μας και είναι κάτοχος Α DIPLOMA ITALIA καθώς και goalkeeping B της Κ.Ο.Π. Βρίσκεται απο πέρυσι στην ομάδα μας και όλοι ειναι ευχαριστημενοι από την δουλειά και το έργο που έχει επιτελέσει.
Ευχόμαστε σε όλο το τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν υγεία και είμαστε σίγουροι οτι όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε τους στόχους μας και στην φετινή σεζόν.






Δεν υπάρχουν σχόλια: