Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

AO XAΛΚΙΣ


Ενώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως επίσημη ενημέρωση από τον ΑΟ Χαλκίς , βρίσκουμε κάπου αναρτημένη μια είδηση. 

Σας την μεταφέρουμε όπως την διαβάσαμε.


Όλα βαίνουν καλώς στον ΑΟ Χαλκίς . Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΧ, με πρόεδρο τον κύριο Κοτσατο και αντιπρόεδρο τον κύριο Τολια και τους κυρίους Ανδρέα Πολλαλη , Βαγγέλη Μαδαρο , Αποστόλη Γιαννιωδη , Κώστα Αναγνωστακη , Σταμάτη Γκαβαλη. 
Γιουλη Αλεξανδρου.
Όλες οι διαδικασίες έγιναν στο πρωτοδικείο , περιφέρεια και έχουν κλεισθεί και 12 ποδοσφαιριστες. Την Δευτέρα είναι η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστων και προπονητή και συνεχίζουν. 
Σε ότι αφορά τα οικονομικά όπως είχε πει και ο πρόεδρος έβαλε 15.000 και μια επιταγή 35.000 .
Από την περασμένη Τετάρτη παίρνουν τις προκαταβολές τους και οι αμοιβές τους θα κυμανθούν σε επίπεδα Γ Εθνικής και σύμφωνα με την δύσκολη οικονομική κατάσταση. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοικηση πλήρωσε τα οφειλόμενα της προηγούμενης διοίκησης προς τον προπονητή Γιώργο Λαμπρου. Όλες οι κινήσεις δείχνουν συνέπεια λόγων και έργων μέχρι στιγμής. 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Αν είναι επίσημη αυτή η ανακοίνωση γιατί βγήκε μόνο σε ένα μέσο ενημέρωσης και όχι με δελτίο τύπου σε όλα τα σαιτ της Εύβοιας και όχι μόνο. 

Επιτελούς ας έχουμε μια επίσημη ανακοινωση και να διαβάζουμε κάτι που θα είναι  μέσα από την ομάδα. Και να έχουμε και ονόματα ποδοσφαιριστων που ανανέωσαν και που θα έρθουν σαν μεταγραφή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: