Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΛΑΣ



Τον Γιώργο Μπαρόλα έκλεισε για τη θέση του τερματοφύλακα ο ΑΟΝΦ Άτταλος. Ο 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αίολο Κριεζών και υπήρξε μέλος όλων των μεικτών ομάδων Ευβοίας. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων στην Εύβοια
και η μεταγραφή του στη Χαλκίδα σε ηλικία 17 ετών (όπου και πήρε συμμετοχές στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα) μιλά από μόνη της. Έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν (2012-14) και στον Ατρόμητο Πειραιά (πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής).
Η διοίκηση του Αττάλου συμφώνησε σε όλα με τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας. Το πραγματικό ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου ήταν αυτό που με κέρδισε. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά και εγώ απ’ την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».
Με την απόκτηση του Μπαρόλα και την ύπαρξη των δύο ταλαντούχων Καλογερόπουλου και Κουλούρη ολοκληρώνεται το ρόστερ των γκολκίπερ της α' ομάδας για τη σεζόν 2015-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: