Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

AEK ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1 - 1 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ



Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στην Ερέτρια με τον Όλυμπο Γυμνού να ισοφαρίζει στο 91΄και να πηγαίνει τη σειρά σε νέο αγώνα μπαράζ. Η ΑΕΚ Χαλκίδας είχε προηγηθεί στο 28΄με ποιον άλλο, τον Ηλία Παπαϊωάννου και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα έληγε με νίκη-άνοδο των «κιτρινόμαυρων» σε φάση διαρκείας ο Ντούρμας εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στη περιοχή του Μπόλμπαση και έκανε το 1-1.


Μάλιστα η ομάδα του Γυμνού θα μπορούσε να προκαλέσει έμφραγμα στον «δικέφαλο» στο 94΄, αλλά το σουτ του Κηρύκου λίγο πάνω από τη σέντρα και με τον Μπόλμπαση εκτός εστίας κατέληξε ξυστά από το δοκάρι. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Τσιβίκα στο 12΄ και 36΄, τον Ξιφαρά στο 21΄ όταν Μωραίτης αρχικά και το οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια αποσόβησαν το γκολ, και τη κεφαλιά του Μεταξά στο 25΄να περνάει λίγο άουτ.

Παρόλα αυτά το γκολ ήρθε στο 28΄με τον Ηλία Παπαϊωάννου να "μυρίζεται" τη λάθος συνεννόηση Πάτα και Μωραϊτη και να ανοίγει το σκορ 1-0. Στην επανάληψη η ΑΕΚ κάθισε πάνω στο γκολ και δεν αξιοποίησε τους πολλούς ανοιχτούς χώρους στην άμυνα του Όλυμπου. Η ομάδα του Κώστα Αγριόδημου πήρε σταδιακά τη πρωτοβουλία και αφού πρώτα έχασε διπλή ευκαιρία στο 52΄με Σπ. Αργύρη και Βεσέλι κατάφερε στο τέλος να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο 90΄αποβλήθηκε ο Δίπλας με 2η κίτρινη.


Η στατιστική του αγώνα (  14 τελικές είχε η ΑΕΚ Χαλκίδας ενώ 38 φάουλ υπέρ του Ολύμπου Γυμνού και 20 υπέρ της ΑΕΚ Χαλκίδας. 
 Μέτριος  ο Σέγκος όπως επίσης και οι Πασχαλίδης Περιβολάρης.

Όλυμπος Γυμνού:Αγριόδημος
Μωραίτης, Κιούσης Δ , Κιούση Βαγγ, Σακκής (75΄Κούτουλας), Αργύρης Ηλ, Πάττας, Βεσέλι, Ντούρμας, Κηρύκος, Αργύρης Σπ (61΄Ζαχαριάς), Δίπλας.
ΑΕΚ Χαλκίδας: Μπασούκος
Μπόλμπασης, Πατρινός (17' Μαστραντωνάς) , Δουρμούσογλου, Μεταξάς, Μπισμπικόπουλος, Παπαδέδες , Μπασούκος (75'Καραλής), Ξιφαράς, Παριανός , Παπαϊωάνου(81' Λαφαζάνης), Τσιβίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: