Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΗΓΟ


 Στα γραφεία της ομάδας έγινε η παρουσίαση του χορηγού που θα βρίσκεται στις φανέλες και γενικά στο αθλητικό υλικό του ΑΟ Χαλκίς.
Τα ελαστικά Σωτηρίου λοιπόν στηρίζουν την προσπάθεια του ΑΟ Χαλκίς όπως είπε και ο Γιώργος Τολιας ο οποίος καλωσόρισε στην οικογένεια της Χαλκίδας τον Κύριο Σωτηρίου.
Η ομάδα σιγά αλλά σταθερά βρίσκει τον δρόμο της και σε λίγες μέρες θα κλείσει και το ροστερ όπως τόνισε ο κύριος Τολιας. Μπορεί να αργήσαμε αλλά το ότι περιμέναμε και εξετάζαμε όλες τις περιπτώσεις που είχαμε στα χέρια μας από πλευράς ποδοσφαιριστων μας βγήκε σε καλό.
Στην ομάδα έχουν έρθει και θα έρθουν ποδοσφαιριστες που μπορούν να προσφέρουν και που θα είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που εμείς βάζουμε ,συμπλήρωσε ο κύριος Τολιας.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε το πως θα διαμορφωθεί το ροστερ και το πως θα παρουσιασθεί  η ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Χρειάζονται να έρθουν στην ομάδα έτοιμοι ποδοσφαιριστες που θα μπορούν να ανταπεξελθουν στις πολλές αγωνιστικές και στις δυσκολίες του πρωταθληματος. 
Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης 4 - 5 ποδοσφαιριστες που έχουν παίξει στην Football League έχουν έρθει σε επαφή με την διοικηση και αναμένεται τις επόμενες μέρες η απάντησή τους. 























Δεν υπάρχουν σχόλια: