Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1 - 3 ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3 Χ 3


Η ΑΕΚ Χαλκίδας πέρασε με νίκη και από την Αυλίδα φτάνοντας τις 3 νίκες σε 3 παιχνίδια και οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς. Ο δικέφαλος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του 37΄ και να το μετατρέψει σε 1-3 δείχνοντας χαρακτήρα και μέταλλο ομάδας που μπορεί να πρωταγωνιστήσει.  Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Λάμπρου καθώς θεωρούν ότι η ισοφάριση της ΑΕΚ ήταν εκπρόθεσμη  και ότι δεν υπάρχει κόρνερ στη φάση που προέρχεται το πέναλτι, αλλά ότι η μπάλα έχει φύγει άουτ.

Η φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Πατσατζόγλου σέντραρε η μπάλα βρήκε το χέρι του Αντωνόπουλου και ο Λάμπρου υπέδειξε πέναλτι. Ο Παπαϊωάννου ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 γκολ  ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.  Διπλό κακό για την Αυλίδα καθώς από τις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τοκπασίδης που παρακολούθησε το 2ο μέρος έξω από το γήπεδο.
Το 1-0 είχε γίνει στο 37΄με σουτ του Βαρσαμά από το ύψος της περιοχής που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μόνου. Οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 62΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του «Πάτσα» και κεφαλιά του Παριανού, ενώ το παιχνίδι κλείδωσε στο 70΄με υποδειγματική αντεπίθεση  πάσα του Τσιβίκα στον Παπαϊωάννου το πλασέ απόκρουσε ο Σαλεμής, αλλά ο Μπασούκος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-3.
Η Αυλίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 75΄όταν ο Λεονάρντο εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι που κέρδισε ο Βαρσαμάς από τον Μεταξά. Ο Λάμπρου κρίνεται για τη φάση της ισοφάρισης αν έπρεπε ή όχι να κρατήσει 5 λεπτά καθυστερήσεις (4 είχε δείξει και κράτησε ένα επιπλέον).  Χωρίς προβλήματα οι Κωνστάντιος Σπανός.

ΑΟ Αυλίδας (Τοκπασίδης): Σαλεμής, Τζαφλερος, Χιούσκα (46΄Σπυρόπουλος), Ζαζάς (82΄Μαστραντωνάς), Προβής, Βισβίνης, Λεονάρντο, Κουτσαυλής, Αντωνόπουλος (Λεοντάρης),Βαρσαμάς, Ελευθερίου.

ΑΕΚ Χαλκιδας (Μπασούκος): Μόνος, Μεταξάς, Παπαδέδες, Μπισμπικόπουλος, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Μπασούκος, Ξιφαράς, Παριανός (91΄Μοκάνου), Παπαϊωάννου (82΄Δουρμούσογλου), Τσιβίκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: