Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0 - 3 ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ



Η Χαλκίδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναρκαδικό στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας,  σε ένα παιχνίδι που οι «νερατζούρι» ποτέ δεν διεκδίκησαν. Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Δημητρίου βγήκαν σαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πριν καταλάβουν τι έχει συμβεί βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Αν εξαιρέσει κανείς 3-4 περιπτώσεις οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν, έκαναν κακό παιχνίδι και υποκλίθηκαν τελικά σε έναν ανώτερο αντίπαλο.  Οι «Αρκάδες» μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο ματς πήραν το χώρο του κέντρου και στη πρώτη τους επικίνδυνη επίθεση κατόρθωσαν να σκοράρουν.

Ήταν το 9ο λεπτό με τον Καρά να βρίσκει τον Μηλιώτη μέσα στη περιοχή και αυτός με διαγώνιο δουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλασάκη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη ισοφάριση 5 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου και άστοχη έξοδο του Ψυχογιού, αλλά οι αμυντικοί κατάφεραν να διώξουν τη τελευταία στιγμή.
Στο 19΄ ο Σταματάκος σκόραρε μετά από μακρινή μπαλιά του Αχείμαστου και κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Ψυχογιό, όμως ο βοηθός Πασπάτης υπέδειξε τον επιθετικό της Χαλκίδας σε αντικανονική θέση. Αυτή η φάση δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες του ΑΟ Χαλκίς που από κεί και πέρα διαμαρτύρονταν συνέχεια στον διαιτητή Καλατζή, χάνοντας την αυτοσυγκέντρωση τους. 
Πέρασαν 20 λεπτά για να δημιουργηθεί η επόμενη καλή φάση και στο 39΄μετά από κόρνερ του Σταματάκου ακολούθησε αναμπουμπούλα στη περιοχή των φιλοξενούμενων που πάλι δύσκολα καθάρισαν τη φάση. Στο επόμενο λεπτό ο
Ψυχογιός με τα πόδια έδιωξε το σουτ του Σπανού και στο 42΄  έγινε το 0-2. Η άμυνα των «κυανόμαυρων» συνελήφθη» κοιμώμενη και ο Κώτσιρας με πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Μπαλασάκη. Τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί η Χαλκίδα στο ματς χάθηκε στο 44΄με τη κεφαλιά του Σκάρου να τη διώχνει ο Ψυχογιός, ο Καραμπάς να παίρνει το ριμπάουντ και με προβολή να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Και αν στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Χαλκίς έγινε απειλητικός σε 3-4 περιπτώσεις στην επανάληψη η μόνη υποψία ευκαιρίας που δημιούργησε ήταν στο 59΄όταν ο Σταματάκος έκανε σέντρα και ο Σπανός με γυριστό έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Παναρκαδικός επέβαλε το ρυθμό του και στο 72΄με διαγώνιο σουτ του Κώτσιρα έκανε το 0-3. Στο 75΄ο εκνευρισμός του Σκάρου και οι συνεχείς διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του.

ΑΟ Χαλκίς (Π. Δημητρίου)Μπαλασάκης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος (77΄Τσουκαλάς), Καραμπάς, Στασινόπουλος (29΄Σκάρος), Βαλκάνος (83΄Αποστολόπουλος), Σπανός, Σταματάκος, Τσατσαρώνης


Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Άσεν, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Βελισσάρης (71΄Μπίσσιας), Μηλιώτης (64΄Σταθόπουλος), Δήμος, Γαρυφαλλόπουλος (76΄Τσόφλιος), Καράς, Κώτσιρας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: