Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4 - 3 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ............




Ο Απόλλων θριάμβευσε με 4-3 επί της ΑΕΚ Χαλκίδας και πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βαλκάνου αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ γύρισε το παινίδι και έφτασε σε μια τεράστια νίκη-πρόκριση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι γίνονται η πρώτη ομάδα που παραβιάζει τόσες φορές την "κιτρινόμαυρη" εστία καθώς σε 11 αγωνιστές πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόνο 7 τέρματα.

Το παιχνίδι που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή ήταν εξαιρετικό, με συνεχείς ανατροπές στο σκορ και υπέρμετρο πάθος. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 5΄ο Σεϊνταράσι πάγωσε το γήπεδο κάνοντας το 0-1. Στο 14΄ο Μώρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπελίτσο και ο Τόρα ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 27΄ο Βελαέτης έκανε το σουτ και υποχρέωσε τον Μόνο σε εντυπωσιακή  επέμβαση, αλλά στο 32΄ο Μώρος με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια 2-2.




Η  ανατροπή ολοκληρώθηκε 3 λεπτά αργότερα  με προβολή του Μεμάι έπειτα από σέντρα του Τόρα να γράφει το 3-2. Ο "δικέφαλος" δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση στο 62΄ με τον Τσιβίκα να σκοράρει ξανά. Όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθώς ο  κορυφαίος του γηπέδου Τόρα με προσωπική ενέργεια εξέθεσε την άμυνα της ΑΕΚ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 89΄ το σουτ του Ρούσσου σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Μόνου και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρα ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: