Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 0 - 0 ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ



Δροσιά και Ν. Αρτάκη αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σ' ένα μέτριο παιχνίδι που η εικόνα του συμπίπτει απόλυτα με το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό 0-0 αποδίδει δικαιοσύνη όχι μόνο στη μοιρασιά των βαθμών αλλά και στο θέμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες στους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στην εξέδρα. Παράλληλα με αυτή την ισοπαλία και οι δυο ομάδες χάνουν έδαφος από τους στόχους τους, με τους γηπεδούχους να υποχωρούν μια θέση στην κατάταξη και την Αυλίδα να τους προσπερνά, ενώ οι "ερυθροκίτρινοι" έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την ΑΕΚ που αγωνίζεται στον έναν πόντο.





Στον αγωνιστικό χώρο το πάθος κυριάρχησε από τους 22 ποδοσφαιριστές αλλά και οι δυο ομάδες προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο στο γκολ, με αποτέλεσμα οι φάσεις στις αντίπαλες εστίες να είναι μετρημένες. Η ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε στο 25΄ με τον Αντωνιάδη από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή να περνάει τον Ευαγγελινό, αλλά να καθυστερεί σε κενή εστία και να δίνει την ευκαιρία στον Μούντριχα με προβολή να διώξει σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σίδερης από επιχείρησε το κοντινό διαγώνιο σουτ αλλά ο Οικονομίδης είχε κλείσει σωστά τη γωνία του. Το ημίχρονο τελείωσε με δυο καλές κεφαλιές να φεύγουν λίγο άουτ, του Τρίκκα στο 36΄ και του Ανέστη στο 40΄.

Περίπου ίδια ήταν η εικόνα και στο β΄μέρος με τον Ευαγγελινό να αντιδρά σωστά στο 55΄ και 59΄ στο σουτ του Σπυρόπουλου και τη κεφαλιά του Καραλή αντίστοιχα. Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να αντιπαραθέσουν σχεδόν καμία φάση, αλλά διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ο Καραχάλιος έκανε τη σέντρα ο Πατρινός προσπάθσε να διώξει αλλά δεν βρήκε τη μπάλα η οποία κτύπησε στο χέρι του. Σίγουρα ακούσιο, σίγουρα όμως και  η μπάλα βρίσκει στο χέρι.




Δύσκολη φάση και μόνο ο Σέγκος γνωρίζει αν δεν το καταλόγισε επειδή εκτίμησε έτσι τη φάση ή αν είχε λάθος θέση. Στο 60΄ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Γιάννη Λεσγή που είδε τον υπόλοιπο αγώνα έξω από το γήπεδο, ενώ μετά τη λήξη ο Μπαλαμπάνης είδε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Γ. Μπασούκος): Οικονομίδης, Τσούτης, Νικολάου, Ματζούνης, Κηπιώτης, Καραλής, Αντωνιάδης (83΄Ρουμπής), Γ. Φρυγανάς (52΄Νιάφας), Τρίκκας (72΄Λάμπρου), Σπυρόπουλος, Πατρινός

ΑΟΝΑ (Γ. Λεσγής): Ευαγγελινός, Μούντριχας (82΄Τσώκος), Μπαλαμπάνης, Πεππές, Γκογκομήτρος, Τουρκοχωρίτης, Ζαχαριάς, Καραχάλιος, Μαστροκώστας. Ανέστης (81΄Κονόμι), Σίδερης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: