Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0 - 0


Ερέτρια και Ελλήσποντος έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σ' ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Αυτό βέβαια δεν πτόησε καθόλου τους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέστρεψαν με έναν "χρυσό" βαθμό στην Ν. Λάμψακο. Από την άλλη στον Απόλλωνα το μυαλό δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το μεγάλο ραντεβού της ερχόμενης Τετάρτης και αυτό ήταν εμφανές για μια ακόμη αγωνιστική. Κοντολογίς βάσει της εικόνας του 90λεπτου το 0-0 εκτός από δίκαιο ήρθε και απόλυτα φυσιολογικά.


Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν μόνο στο τελευταίο 10λεπτο και ανάγκασαν τον Ελλήσποντο να αμυνθεί. Σε αυτό το διάστημα δημιούργησαν και τις δυο πιο επικίνδυνες φάσεις τους με τον Βασιλείου στο 77΄να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μεμάι και το σουτ του Ευγενίου στο 90΄ να περνάει λίγο άουτ. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο μέρος μόνο μια φάση ξύπνησε του 100 περίπου θεατές που το παρακολούθησαν. Ήταν το 28 ΄με την εκτέλεση φάουλ του Μώρου να περνάει μόλις άουτ.



Στο 51΄ είχαμε μια φάση  που ο Ντούρας κάνει λάθος και δεν καταλογίζει πέναλτι όταν μετά από σέντρα μέσα στη περιοχή της Ερέτριας ο Μητακίδης έκανε άστοχη έξοδο και γκρέμισε τον Κουσερή, αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Βελαέτης έκοψε σωτήρια την συστημένη σέντρα του Βασίλη Κολιόπουλου για το κεφάλι του Αργύρη που περίμενε χωρίς αντίπαλο.

Ο Ντούρας εάν είχε εκτιμήσει σωστά τη φάση του 51΄θα ήταν αλάνθαστος όπως και οι βοηθοί του Κωνστάντιος και Πριόνας.

Απόλλων Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος):
 Μητακίδης, Ρούσσος, Φουρμούζης, Βελαέτης, Ντουλαβέρης, Τσολάκος, Μεμάι (81΄Σταματάκος), Κούτρας, Ευγενίου, Μώρος, Φραγκάκης (52΄Τόρα)

ΑΣ Ελλήσποντος (Τζοτζόκος-Θαλάσσης):
 Βασιλείου, Χρ. Κολιόπουλος, Καρβελάς, Γεωργίου, Φτούλης (Οικονόμου), Τζαφέρος, Λάζρι (77΄Τζήμας), Κουσερής, Αργύρης, Καμπιώτης, Β. Κολιόπουλος (90΄Κοττάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: