Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Kαι επίσημα πλέον η ΑΕ Ιστιαίας είναι η για πρώτη φορά στην ιστορία της η  Βασίλισσα του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, μιας και χτες πήρε το «στέμμα» δια χειρός Γιάννη Παπακωνσταντίνου, σε μια φιέστα  με εορταστικό πνεύμα, πανηγυρισμούς και χαρά τόσο από τους φιλάθλους της ΑΕ Ιστιαίας όσο και από τους παίκτες της και το ΔΣ της ομάδας.
Η φιέστα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νέου Πύργου μιας και στο γήπεδο Ιστιαίας γίνονται εργασίες συντήρησης.


Το ξεκίνημα τα φιέστας έγινε με ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ της πρωταθλήτριας Εύβοιας και της ομάδας του Ταξιάρχη. Ένα παιχνίδι που για την ιστορία αξίζει να πούμε ότι τελείωσε 2-0 υπέρ των πρωταθλητών με γκολ του Αργύρη Στεργίου και Μαρσέλο Μερκούρι.
Στη συνέχεια δόθηκαν μετάλλια στα μέλη της ΑΕ Ιστιαίας και τελικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ έδωσε το Κύπελλο του πρωταθλητή στον Χρήστο Καρατσόλια, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς με σαμπάνια να λούζει στην κυριολεξία όλους όσους βρίσκονταν κοντά στους παίκτες που κράδαιναν το κύπελλο.
Συγκινητική στιγμή ήταν αυτή που ο Αντρέας Αράπογλου μαζί με άλλους, άνοιξε ένα πανό που έγραφε «Τρύφωνα ζεις και συ πρωταθλητής», πανό αφιερωμένο στον Τρύφωνα Πολυγενίδη, μέλος της ΑΕ Ιστιαίας,  που έφυγε από κοντά μας πριν μερικά χρόνια.
Να πούμε ότι στην φιέστα παρευρέθηκε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου) εκ μέρους του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού αλλά και  εκτός από τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΠΣΕ) ήταν και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ψαθάς, ο Γεν. Γραμματέας Γ. Πίσχινας αλλά και οι Ν. Δαφνής, Α. Παπαδάκης, Γ. Αλαφάκης, Π. Σταυρόπουλος και Θ. Αναγνωστάκης.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μας έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις μετά το τέλος της φιέστας, δηλώσεις στο EviaGoal και το Ράδιο Ιστιαία, στις οποίες αφού εξάρει την διάκριση της ΑΕ Ιστιαίας, τονίζει  χαρακτηριστικά: «και η Ένωση και η Εύβοια είναι πλέον όλοι  Ιστιαία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: