Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2 - 1




Με νίκη συνοδεύτηκε η επιστροφή του Ολυμιακού Λαμίας στο γήπεδο Ροδίτσας με 2-1 επί του Αίολου Καρπενησίου σε ένα αγώνα που είχε πάθος, αλλά και ένταση στο τέλος που στοίχισε από 3 αποβολές για κάθε ομάδα. Είχε αποβληθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπ. Λέντας στο 36' που προσπάθησε να προστατέψει παίκτη του ο οποίος διαμαρτυρόταν.
 Με γκολ ξεκίνησε ο αγώνας στο 4' όταν ο Μαλισόβας με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0




Η απάντηση ήταν διπλή από τον Αίολο, πρώτα στο 6' που είχε δοκάρι σε πλασέ του Μεταξούλη και τρία λεπτά αργότερα στο 9' ισοφάρισε με γκολ που σημείωσε ο Νικολάου 1-1.
Παρά την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφερνα να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Αίολου.

Στο 82' ο Αίολος βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Μεταξούλης δεν πρόλαβε να πλασάρει σε σέντρα του Νικολάου
Στο 83' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Φούκας από τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Στο 86' ο Καυκιάς λύτρωσε την ομάδα του πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με δυνατό σουτ πάνω  στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1
 Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο λίγο μετά το 90' όταν έγινε σύρραξη μεταξύ παικτών και τον δυο ομάδων που ανάγκασαν τον διαιτητή να δείξει 6 κόκκινε κάρτες.
Απέβαλε από τους γηπεδούχους τους Μπουσάι, Τσούκαλο και από τον πάγκο στον Ντούλα, ενώ για τον Αίολο τους Τριανταφυλλόπουλο, Ηλιάδη και Καραχαλίδη.
Ολυμπιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας):
Δελούκας, Ντ. Μπουσάι, Στυλιανός, Δ. Λέντας, Τσούκαλος, Καλαμάτας, Μαλισσόβας (23’ Αντωνίου), Κουτρομάνος (63’ Ν. Λέντας), Χαλαστάνης, Καυκιάς (89’ Ζήσιμος), Χριστοδούλου.
Αίολος Καρπενησίου (Γιάννης Φλωράκης):
 Κόκκοτας, Φούκας, Ζαραβέλης, Αζακάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ηλιάδης, Μπόνιας (69’ Ράμμος), Στύλα, Μεταξούλης, Νικολάου, Καραχαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: