Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γ.Βελισσαράκος:’Το “φαινόμενο” Γ.Σ.Κύμης’!


Ο Γ.Σ.Κύμης είναι πλέον στην Α1, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και αυτή η μεγάλη επιτυχία αγκαλιάστηκε από όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ στο νομό.
Ο Γιώργος Βελισσαράκος είχε παίκτη στην ΑΓΕΧ τον Βασίλη Μπρατσιάκο και αισθάνεται υπερήφανος για τον κόουτς των πρωταθλητών, όπως και για τον πρόεδρο Αλ.Θεοδώρου.
Σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr τόνισε χαρακτηριστικά: 


“Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα στηρίζονται στην οργάνωση, στους καλούς συνεργάτες, στην πίστη στο πλάνο σου, στις αντοχές στις άσχημες καταστάσεις, χρειάζεται διάρκεια στην προσπάθεια.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δεν είναι “φαινόμενο φωτοβολίδας” που κάνει μια λάμψη ένα κρότο και εξαφανίζεται.
Είναι ομάδα που αντέχει στο χρόνο, δίνοντας παραδείγματα επένδυσης, οργάνωσης και σκληρής δουλειάς στο χώρο του μπάσκετ.
Προσωπικά είμαι εντυπωσιασμένος με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Θεοδώρου και υπερήφανος για τον φίλο μου κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκο.
Όταν πριν από 7-8 χρόνια ξεκίναγε αυτή η προσπάθεια του Αλέξανδρου Θεοδώρου να πάει ψηλά τον Γ.Σ.Κύμης, κανείς δεν πίστευε στη σημερινή του επιτυχία.
Όμως με σταθερές απόψεις στήριξε το πλάνο πάνω στο οποίο επένδυσε και χωρίς ανασφάλειες άντεξε στην πίεση των “καλοθελητών” ειδικά στις άτυχες στιγμές της ομάδας.
Θεμέλιο στη μεγάλη του επιτυχία η επένδυση σε ένα Ευβοιώτη προπονητή, τον Βασίλη Μπρατσιάκο στον οποίο εμπιστεύτηκε πλήρως την αγωνιστική διαχείριση της ομάδας.
Απέδειξε ότι μια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει μακροχρόνιος στόχους όταν διατηρεί τον ίδιο προπονητή, μια και χρειάζονται 4-5 χρόνια για να δημιουργήσεις ταυτότητα ομάδας.
Ο κόουτς Βασίλης Μπρατσιάκος δικαίωσε πλήρως τον πρόεδρο Αλέξανδρο Θεοδώρου. Έδειξε ότι με πλάνο, σκληρή δουλειά, σωστή διαχείριση παικτών, πίστη στην ομάδα και χαρακτήρα νικητή, μπορείς να πετύχεις υψηλούς στόχους.
Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου και ο Βασίλης Μπρατσιάκος έκαναν πραγματικότητα το όραμά τους. 
Εύχομαι να συνεχίσουν να είναι δυνατοί κόντρα σε όλες τις καταστάσεις και να συνεχίσουν την προσπάθεια.
Θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κατάφερε ο Γ.Σ.Κύμης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: