Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Προσωρινά ακέφαλος ο ΝΟΧ για την μάχη των μπαράζ




Εβδομάδα εξελίξεων για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, καθώς αργά χθες το απόγευμα υπήρξε σε φιλικό κλίμα κοινή συμφωνία της Διοίκησης της ομάδας με τον προπονητή της Αλέκο Βάσσο, για αποχώρηση του τελευταίου, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών του λόγων και προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, τα οποία δυστυχώς δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πάγκο της ομάδας.  Εξάλλου, η ομάδα της Χαλκίδας, η οποία την περασμένη Κυριακή 26/6 στην έδρα της, παραχώρησε στο τελευταίο λεπτό την ισοπαλία στον Απόλλωνα Σμύρνης με τελικό σκορ 8-8, κατέκτησε οριστικά την 3η θέση της βαθμολογίας στον Β΄ όμιλο, η οποία τον οδηγεί στα μπαράζ την επόμενη εβδομάδα, που θα διεξαχθούν ενδεχομένως από 8-9 Ιουλίου, καθώς τελειώνει η πρώτη φάση στις 3/7.





Δυστυχώς οι σημαντικές ελλείψεις παικτών του, λόγω έκτισης τιμωρίας -προερχόμενης από τον επεισοδιακό προηγούμενο αγώνα με τον Γ.Σ. Περιστερίου -  (Αντώνης Τρίκας, Νίκος Μερκουριάδης, Αλέξανδρος Καψοκόλης), και επαγγελματικών υποχρεώσεων (Δ. Πολίτης)-,  στοίχισαν τελικά στο Ν.Ο.Χ., δεδομένης και της βαθμολογικής σημασίας του παιχνιδιού, αφού δεν κατάφερε να πετύχει τη διαφορά τεσσάρων γκολ που χρειαζόταν απέναντι στον Απόλλωνα, ώστε να πλασαριστεί στη 2η θέση, που θα του έδινε την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Έτσι, μετά την αποχώρηση του Αλέκου Βάσσου από το Ν.Ο.Χ., οι Χαλκιδέοι υδατοσφαιριστές μας θα κληθούν να «ριχθούν» προσωρινά χωρίς προπονητή στη μάχη των μπαράζ με αντιπάλους -μετά και τα τελευταία αποτελέσματα- οριστικά πια τον Ιωνικό και το Απόλλο, τις ομάδες δηλαδή που κατέκτησαν αντίστοιχα τις τρίτες θέσεις των άλλων δύο ομίλων. Και σε αυτή την περίπτωση, ο Ν.Ο.Χ. παραμένει στη διεκδίκηση των φετινών του στόχων, που είναι η παραμονή στην Α2 και η πρόκριση στην τελική φάση, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ
.
Η μέχρι στιγμής Βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. Ν.Ο. Πατρών με 16 βαθμοί, 2. Απόλλων Σμύρνης 14 βαθμοί 3. Ν.Ο.Χ. 14 βαθμοί, Γ.Σ. Περιστερίου 7 βαθμοί, ενώ ο Ν.Ο. Λάρισας δεν έχει βαθμό.
Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί, ότι με «τιμονιέρη» της ομάδας φέτος τον Αλέκο Βάσσο, ο Ν.Ο.Χ. πέτυχε 4 νίκες (εντός και εκτός έδρας) με αντιπάλους το Περιστέρι και τη Λάρισα, καθώς επίσης είχε δύο ήττες (εκτός έδρας) και δύο ισοπαλίες(εντός έδρας) με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ΝΟ Πατρών και Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι ίσως να είναι και τα φαβορί για άνοδο στην Α1. Η Διοίκηση του Ν.Ο.Χ. θα ήθελε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει δημοσίως τον       -μέχρι πρότινος- προπονητή της ομάδας Αλέκο Βάσσο, για την αγαστή συνεργασία τους και την πολύτιμη βοήθειά του στον πάγκο της ομάδας, και του εύχεται καλή συνέχεια!
Τέλος, η Διοίκηση και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς, θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας, για την πολύτιμη συμπαράστασή του σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του, στο πιο ανταγωνιστικό και πολύ εντυπωσιακό πρωτάθλημα (Α2) όπως εξελίσσεται. Ευχόμαστε σύντομα να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: