Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

SENAD MUMINOVIC ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ - ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Επισκεφτηκαμε το ξενοδοχείο  ΠΕΛΑΓΟΣ  όπου διαμένει η αποστολή της Βοσνίας και συνομιλήσαμε με τον προπονητή της Senad Muminovic, για το πως Βλέπει την διοργάνωση του EUROBASKET 2016 στην Χαλκίδα και βέβαια μας μίλησε για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στον αυριανό προημιτελικό. 




Κοντά Στα Σπορ .  Πως  βλέπετε μέχρι τώρα  την διοργάνωση του EUROBASKET στην Χαλκίδα ??

Muminovic.   Γίνεται ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά μέχρι στιγμής με τους ομίλους να έχουν την δίκη τους δυναμική ο καθένας. Ο κάθε όμιλος έχει και μια - δυο δυνατές ομάδες χωρίς βέβαια να μειώνουμε και τις υπόλοιπες. Ο δικός μας όμιλος και αυτός που βρίσκεται η Ελλάδα  είναι ο πιο δύσκολοι  για αυτό έγιναν παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Κοντα Στα Σπορ. Ποιος ο στόχος της Βοσνίας σε αυτό το τουρνουά και μέχρι που μπορεί να φτάσει ?

Muminovic.  Κάθε ομάδα που αγωνίζεται θέλει να κερδίζει, έτσι και εμείς έχουμε σαν στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία για αυτό θα παλέψουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Τα πράγματα δεν μας πήγαν όπως θα θέλαμε και μιλάω για το ματς με την Κροατία όπου χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν δικό μας . Αυτό μας έφερε πίσω και μάλιστα στον δρόμο μας είναι πλέον η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, κάτι που δεν θέλαμε αλλά έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ . Είμαστε εδώ για αγωνισθούμε και να παλέψουμε για την νίκη. 


Κοντά Στα Σπορ  Έχουμε παρακολουθησει την ομάδα σας σε παιχνίδια , αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι έχετε πολύ δύναμη μέσα στην ρακέτα . Είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα σας ?

Muminovic Να σας πω, έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια ομάδα με σύνολο και δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε καλοί εκεί η κακοί κάπου αλλού . Πιστεύουμε στην ομάδα μας και έχουμε πληρότητα σε όλους τους χώρους. 

Κοντα Στα Σπορ  Η γνώμη σας για την πόλη μας και πως είναι η διαμονή σας ?

Muminovic Ωραία ερώτηση . Γιατί πραγματικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι από πλευράς φιλοξενίας όλα είναι άψογα από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων , επίσης μένουμε σε ένα φοβερό ξενοδοχείο εδώ στο Πέλαγος με εξυπηρέτηση και με τα πάντα χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα . 
Οι αθλητικές εγκαταστασεις σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι όπως πρέπει να είναι σε μια τέτοια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Κοντά Στα Σπορ Στον αυριανό προημιτελικό αντίπαλοι με  την Ελλάδα , την γνώμη σας για αυτό το ματς.

Muminovic Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ίσως από τις δυο ποιο καλές ομάδες του τουρνουά. Βοσνία, Ελλάδα και Μαυροβούνιο πιστεύω ότι είναι οι καλύτερες ομάδες που αγωνίζονται εδώ. Πριν μίλησα και ειπα  ότι μας ( πόνεσε ) η ήττα από την Κροατία γιατί αν είχαμε κερδίσει δεν θα πέφταμε πάνω στην Ελλάδα. Μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που σκοράρουν από την περιφέρεια και βέβαια μια ομάδα που έχει και ταχύτητα. 

Κοντα Στα Σπορ  Ο κόσμος που σε κάθε παιχνίδι της Ελλάδας γεμίζει το Κλειστό της Κανηθου, πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει στο παιχνίδι και αν μπορεί να σας επηρεάσει.

Muminovic Oι Φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα είναι ο έκτος παίκτης της Ελλάδας , για αυτό πιστεύω ότι είναι και το φαβορί του αγώνα . Εμείς θα προσπαθησουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε . Άλλωστε μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, να βλέπουμε οικογένειες να έρχονται να φωνάζουν για την ομάδα τους. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. 

Κοντα Στα Σπορ  Αφού σας ευχαριστησουμε για αυτή την μικρή συζήτηση που είχαμε θα θέλαμε κάτι τελευταίο από εσάς, αν έχετε κάτι να πείτε για να κλείσουμε την κουβέντα μας. 



ΑΝΤΖΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ( ΠΕΛΑΓΟΣ  ) 

Muminovic  Ναι θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στην Κυρία Αλεξάνδρου και το ξενοδοχείο ΠΕΛΑΓΟΣ για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά τους . Επίσης ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο της Χαλκίδας κύριο Παγωνη για την τέλεια οργάνωση του Τουρνουά και βέβαια και εσάς για την κουβέντα που είχαμε, αλλά και για τις υπέροχες φωτογραφίες που έχετε από τους αγώνες μας. 
Θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο ......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ !!!


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: