Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1 - 2



Μεγάλη νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλα από παίχτες και φιλάθλους πέτυχα η μάδα της Μακρυκαπας μέσα στα Ψαχνά επί του  Ηρακλή.
Οι "Λύκοι" παρουσιάστηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου πιο έτοιμοι και κέρδισαν δικαία τον Ηρακλή ο όποιος είχε αδυναμίες κυρίως αμυντικές.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες.
Στο 8΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν από κόρνερ του Σίδερη ο Στρατής έπιασε κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ντούμα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ανδρούτσου 0-1





Στο 34'΄ο Μαναρίτσας για τους γηπεδούχους γύρισε την μπάλα παράλληλα μέσα στην μικρή περιοχή ο Σίδερης προσπάθησε να κόψει με προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Βαγγέλη Τόγια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων ελέγχοντας το χώρο του κέντρου δημιουργώντας ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.
Στο 60΄ ο Σιδερης είχε την ευκαιρία να ρεφάρει για το αυτογκόλ που πέτυχε σε βάρος της ομάδας του όταν σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλασάρει και η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Επτά λεπτά αργότερα πάλι λάθος από το κεντρικού δίδυμο του Ηρακλή ο Μακρής σούταρε δυνατά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο71΄ ο Σκριβάνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη Κάρτα κρόκινη αφήνοντας την ομάδα του στο τελευταίο εικοσάλεπτο με δέκα παίχτες.
Στο 67΄ πάλι ο Μακρής μόνος απέναντι από τον Ανδρούτσο σούταρε άουτ.
Η λύτρωση για τους παίχτες της Μακρυκάπας ήρθε στο 90'΄με καταπληκτικό σουτ του Μακρή έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-2.
Ο Βαγγέλης Τόγιας δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών και μιλησε για δικαιη επικρατηση. 
Από την άλλη ο κύριος Σπυρόπουλος φανερά προβληματισμένος για την απόδοση της ομάδας του πήρε την ευθύνη πάνω του και προαναγγελε ενίσχυση στην άμυνα .




Ηρακλης Ψαχνων:
Ανδρουτσος, Σκριβανος, Δουλος, Μαρινος, (83΄Μπουρναζος), Τουρκοχωριτης, Γκουρλας, Σκριβανος, Ντουμας, Μαναριτσας,(88΄Rapaj), Μουτουσιδης, (49΄Γκαβαλης),Παπαδοπουλος.




Α.Ο Μακρυκαπας:
Κυριακοπουλος, Λεκκας,(58΄Κολιοπουλος Χ), Ανδριολας, Κολιοπουλος Κ, Θωμοπουλος, Σηφακης, Μπαλοζι(9΄λτρ Κουκα)Ρωμανος, Στρατης, (70΄Κηπιωτης ), Μακρης, Σιδερης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: