Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΔΡΟΣΙΑ



ΑΠΚΟ  ΔΡΟΣΙΑΣ   - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ   3  - 0 

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ευβοίας ο ΑΠΚΟ Δροσιάς. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 3  - 0 τον Απόλλων Παραλίας. Νεανικός και φρέσκος ο ΑΠΚΟ άφησε θετικά δείγματα στο αγωνιστικό χώρο και έδειξε στο ξεκίνημα ότι βαδίζει με άλλη φιλοσοφία στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Με πολλά νέα παιδιά στο έμψυχο υλικό του καλές εντυπώσεις και ο Απόλλων Παραλίας που έχει τις δυνατότητες να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα αγωνισθεί. 


Στο 10 λεπτό ο Ζαουρης με πλασέ από κοντά τελείωσε άψογα την συρτή σέντρα του Τσουπεη και 1  - 0 . Πολυ όμορφο γκολ στο 82 από τον Αντωνιάδη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και 2  - 0.
Το τελικό 3 - 0  στο 88 και πάλι ο Ζαουρης με σουτ σχεδόν φάτσα με την εστία.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο πρόσωπο του Παπαριδη αφού δέχτηκε με δύναμη σουτ αντιπάλου του και έγινε αναγκαστική αλλαγή αφού ένιωθε ζαλάδα και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα.
Πολυ καλό το τρίο των Χουλιαρα - Κοντογιαννιδη - Μουντριχα.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  ( Μπαλανος )  Κατσιμητρος - Τσουτης - Νικολαου - Δημητριου - Σιμος ( 85 Σουλιωτακης ) - Φρυγανας - Τσουπεης ( 60 Αντωνιαδης ) - Μπουρικας - Φτουλης - Ζαουρης - Τρικκας ( 66 Πολυχρονης ) 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  ( Δεληγιαννης )  Παπαριδης ( 75 λτ Δρεναφτσης ) - Ζια - Βοφθαλακης - Κωνσταντοπουλος - Αργυτης - Θωμας ( 60 Σπετσερης ) - Παντος - Κατσιμπρας - Λεων - Βαταμιδης - Βρουβας ( 60 Αργυρος ) 


Γιαννης Δαλιανης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: