Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2 - 1 ( 0- 1 ) ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ




Ολική επαναφορά για τον ΑΠΚΟ Δροσιάς . Η νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Παντριαδικο ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ ,αλλά έφυγε με το μηδέν στις αποσκευές του, αφού οι γηπεδούχοι με δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο πήραν τους τρεις βαθμούς. 
Καλό θέαμα από τις δυο ομάδες με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Η Δροσιά απείλησε στο δεκάλεπτο με Τσομασκα και Τρικκα αλλά ο Τσαλαγκιος στο 30 με έξυπνο φάουλ έβαλε την Τριάδα μπροστά στο σκορ.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου από φάουλ του Τσαλιαγκου και πάσα του Χασανδρα στον κενό χώρο , ο Γ Χασανδρας απέναντι στον Κατσιμητρο σούταρε άουτ. 
Το οριζόντιο δοκάρι στο 47 απέκρουσε για λογαριασμό του Κατσιμητρου το βολέ σουτ του Τσουτση.



Ο Οικονομιδης με διπλή προσπάθεια στο 59 έδιωξε διαγώνιο σουτ του Φτουλη και ο Καραντακης στο 62 βρέθηκε απέναντι στον Κατσιμητρο άλλα έστειλε σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Την ισοφάριση στο 85 ο Σιμος με σουτ μέσα στην μικρή περιοχή και το γκολ της νίκης στο 89 με φάουλ μακρινό του Πολυχρονη . Στο 88 ο Γ Χασανδρας και στο 90 ο Τσουπεης έφυγαν με κόκκινη ( 2η κίτρινη ) για τα αποδυτήρια. Στο δύσκολο παιχνίδι ήταν καλή η διαιτησία του  Παπακωνσταντινου με βοηθούς Κωνσταντιο και Παππα.


Δροσιά:
Κατσιμήτρος,  Τσούτης ,  Νικολάου, (46΄Πολυχρόνης), Δημητρίου, Φρυγανάς, Σίμος, Τσουπεής,  Μπούρικας Φτούλης, (64Λάμπρου), Τσομάσκα(90+4 Προβής). Τρίκας

Παντριαδικός
Οικονομίδης Καραμπέτσος Μπελίτσος Σέχου Γκρινιάρης Σιαράπης(79 Κεραμυδάς) Χασάνδρας Γ. Τσαλιαγκός  Τσούτσης(90 Βαξεβάνης) Καραντάκης Χασάνδρας Δ.(70 Γκερίζα)




Δεν υπάρχουν σχόλια: