Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2 - 2 ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ



Για την ομάδα της Χαλκίδας η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Πύλο ήταν ένα περίεργο παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις... Νέα διοίκηση, νέος προπονητής (ο τρίτος κατά σειρά φέτος), νέοι παίκτες στο αρχικό σχήμα, αλλά ο ένας απ' αυτούς, ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε δύο γκολ, το δεύτερο στο 90' ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Εύβοιας σε 2-2 ...σώζοντας εν μέρη την παρτίδα.





Μόλις στο 5΄ ο Ντελέκος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μπαλού από κοντά με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παλιγκίνη, σηκώνοντας για πρώτη φορά τους θεατές από τις θέσεις τους. Νέα ευκαιρία στο 11΄ όταν μετά από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ ο Καραμπάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Παλιγίνης μπλόκαρε. Στο 17΄ ο  Καλαντζής έκλεισε τα μάτια σε εξόφθαλμη περίπτωση πέναλτι. Ο Ντελέκος έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Τηλιόπουλος πέρασε στο σπριντ τον Παναγόπουλο και τσίμπησε τη μπάλα, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να τον ανατρέπει καθαρά και τον διαιτητή κλείνει τα μάτια στο προφανές.

Στο 36' όμως, το αντικανονικό 
μαρκάρισμα στον Ντελέκο καταλογίστηκε πέναλτι (πάλι καλά), με τονΜπίζο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ήταν μία προσωπική ενέργεια του Ντελέκου που έκλεψε την μπάλα, πέρασε δύο αντιπάλους του και τη στιγμή που ετοιμάστηκε να πλασάρει ανατράπηκε.

Ο Βεζιρτζόγλου έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-0.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση για λογαριασμό της Χαλκίδας που έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι.
Και ενώ όλοι περίμεναν ότι με προβάδισμα στο σκορ και αριθμητικό πλεονέκτημα θα φτάσει σε μια εύκολη νίκη, παρουσιάστηκε εντελώς αγνώριστη.
Στο 56΄ ο Βεζορτζόγλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει το ματς. Ο Τσικλητήρας έψαχνε το γκολ με μακρινές μπαλιές και σε μια απ' αυτές στο 67΄ ο Καλαντζής καταλόγισε πέναλτι στην έξοδο του Μητακίδη πάνω στον Γραμματικόπουλο. Ο Κυριαζόπουλος ευστόχησε κάνοντας το 1-1. Η οριστική ανατροπή ήρθε στο 86΄με τον Τσώνη ν' αφήνει όλη την άμυνα πίσω του και με πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ευτυχώς για τον ΑΟΧ ο Βεζιρτζόγλου ισοφάρισε στο 91΄ σε 2-2 με προσωπική ενέργεια και έσωσε το βαθμό, αν και στις 4ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια παρόμοια φάση με αυτή του γκολ ο Τσώνης θα μπορούσε να έχει δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (83' Κρολ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78' Βαγγ. Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (61' Λούκας), Μπαλού.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Π. Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοζάι, Πήλιος (83' Τσώνης), Τσάτσος (60' Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (76' Ρούσσης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: