Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Λάμπρου: Πιστεύω στην ομάδα μας


Ο έμπειρος τεχνικός της Θήβας έπλεξε το εγκώμιο του Παναργειακού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Δεν έχει περιθώρια η Θήβα να αφήνει τους... βαθμούς να περνούν από δίπλα της, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες και απέναντι σε ομάδες που είναι «στα μέτρα της». Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (23/10) τον Παναργειακό, με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει λίγες ώρες πριν το ματς:«Σαν νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε στην κατηγορία και με αρκετά παιδιά που τα τελευταία χρόνια έπαιζαν στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να δούμε διαφορετικά κάποιο παιχνίδι.



 Θα πρέπει να παίζουμε πάντα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να ελπίζουμε σε θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα μας, πιστεύω στη δουλειά μας και νομίζω ότι θα πάμε καλά».
Όσο για τον αντίπαλο της Θήβας, ο Γιώργος Λάμπρου σχολίασε: «Με δεδομένο ότι η ομάδα τους συγκροτήθηκε αργά, τα αποτελέσματα φανερώνουν πως παρουσιάζεται βελτιωμένος. Παρ' όλα τα προβλήματά του, δείχνει να είναι συνεχώς καλύτερος. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: