Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΗΡΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ Η ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ


Σπουδαία ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να αυξήσει την απόστασή της από τους διώκτες της έχασε η Νίκη Βόλου, παραχωρώντας ισοπαλία (2-2) στην ουραγό Ιστιαία στο «Π. Μαγουλάς».

Οι κυανόλευκοι μπορεί να ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πλήρωσαν όμως ακριβά τα λάθη στην αμυντική λειτουργία δίνοντας την ευκαιρία στο συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς να κατακτήσει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.



Η Νίκη προηγήθηκε με τον Μέτσε στο 22’ κι όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα. Στο 64’ όμως ο Στεργίου είχε αντίθετη άποψη, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και απάντησαν με τον Ναουμίδη στο 77’ και όλοι πίστεψαν πως το ματς είχε τελειώσει. Όχι όμως και ο Ηλιόπουλος που με ατομική ενέργεια κι εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής: Παντελής Τρέβλας
Βοηθοί: Γιώργος Αναστασίου, Απόστολος Καρακώστας
Νίκη Βόλου: Τζήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Αλεξανδρής, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (84’ Παπαγεωργίου), Κορέτα, Κόλα (78’ Παρασκευαΐδης), Μαλακασιώτης (69′ Τορεζάνι).
ΑΕ Ιστιαίας: Δαμάσκος, Κούκουρας, Τσαούσης, Πουταχίδης, Πανάκης, Δαγκούλης, Θόρια (53′ Στεργίου), Αλεξίου (74’ Ανέστης Χρ.), Ηλιόπουλος, Νικολέτος, Ανέστης Β.(88’ Μπιμπάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: