Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ....................


Έχουν περάσει  δυο - τρεις μέρες από την ανάληψη της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς από τον κύριο Ελευθεριαδη.  Σιγά - σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και οργανώνεται όπως πρέπει η ομαδα σε όλα τα επίπεδα.
Όμως διαφωνώ και επιμένω ότι η κίνηση αυτή την χρονική στιγμή να αφήσει την ομαδα της ΑΕΚ Χαλκίδας και να αναλάβει να διοικήσει τον ΑΟΧ δεν ήταν σωστή.
Η ομαδα του ΑΟ Χαλκίς σίγουρα βγαίνει κερδισμένη από αυτή την κίνηση και σίγουρα με τον προγραμματισμο και την δουλειά που απαιτείται θα βρει την ηρεμία της. Αλώστε η διοικηση Ελευθεριαδη ήταν η μόνη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι. 


Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε το ακριβώς αντίθετο σενάριο, γιατί όπως λέει και ο λαός ( Δυο καρπουζιά σε μια μασχάλη δεν χωράνε ).  
Γιατί κύριε Ελευθεριαδη μετά από τόσο κόπο τόσα έξοδα και υποσχέσεις για άνοδο και για μεγάλα όνειρα , ρίχνετε μια και τα γκρεμίζετε όλα ??
Η ομαδα της ΑΕΚ δεν ήταν σε μια θέση στον βαθμολογικό πινάκα που να μην έχει στόχους και όνειρα, ούτε είχε ποδοσφαιριστες που δεν ήταν για παραπάνω κατηγορία.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε ένας προγραμματισμος που δεν ήταν για ομαδα  Α κατηγορίας αλλά για την Γ Εθνική. Το μπάτζετ έφτασε και πάλι σε υψηλά επίπεδα για να καταφέρει η ομαδα τους στόχους που είχε βάλει. 
Πως πραγματικά τα αφήνετε όλα πίσω σε μια ομαδα που όπως πολλές φορές έχετε δηλώσει αγαπάτε και η αλήθεια είναι  έχετε ματώσει για αυτήν. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και θα θέλαμε να μας δώσετε μια απάντηση.
Κακά τα ψέματα το βάρος πλέον είναι στον ΑΟ Χαλκίς και καλά θα κάνετε , αλλά το πως θα φέρετε την ηρεμία και την καλή ψυχολογία στην ομαδα της ΑΕΚ Χαλκίδας γιατί το να διαλύεις μια ομαδα για να φτιάξεις μια άλλη δεν νομίζω να είναι το σωστό . Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ !!!

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!!!

Αποστολος Αβερκιαδης 



Δεν υπάρχουν σχόλια: