Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ..............




Και για πείτε, ρε παιδιά. Τι θα πρέπει να γράψουμε τώρα ?? Να σταθούμε στο ωραίο ποδόσφαιρο που βλέπουμε ? Θα μας πουν γραφικούς. Να πούμε για τα όσα εξωαγωνιστικά γίνονται ? Θα πουν πως ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Να αναφερθούμε στη διαιτησία; Θα μας  κατηγορήσουν και πάλι.  Να πούμε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου; Θα μας αποκαλέσουν Μάρθα Βούρτση. Να λέμε ότι στο γήπεδο βρίσκονται 500 φίλαθλοι ενώ είναι στην πραγματικοτητα 200 ? Και ενώ λες την αλήθεια  να μας κατηγορούν ότι δεν βοηθάμε την ομαδα. 


Άρα; Αυτή είναι η δουλειά που καλούμαστε να κάνουμε. Οκ, δεν σηκώνουμε μπετά, δεν ξυπνάμε από τα άγρια χαράματα για να βγούμε στους δρόμους για το μεροκάματο, αλλά κι εμείς, μη νομίζετε, έχουμε τα προβλήματά μας. Εργαζόμαστε σε ένα χώρο που καλούμαστε σχεδόν καθημερινά να βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι, να ψάχνουμε αυτό το κάτι θετικό να γράψουμε, το διαφορετικό, ίσως κάποιες φορές το λεγόμενο ποιοτικό (τρομάρα μας), να ψάξουμε την αλήθεια, να ανακαλύψουμε την αντικειμενικότητα, να εκπαιδεύσουμε ένα κοινό που τα τελευταία 10 χρόνια μάς έχει βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Εγώ θέλω να γράψω για μπάλα. Να εκφράσω την ικανοποίησή μου που είδα ωραίο ματς το απόγευμα της Κυριακής . Με τις φάσεις του, τις εντάσεις του τις ανατροπές  του.  Είδα, όμως, ματσάρα. Ε και; Ποιος ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι του ματς? Ποιος έκατσε να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι για να παρακολουθήσει μπάλα; Όλοι στάθηκαν και το πρόβλημα τους ήταν το πόσοι ήταν στο γήπεδο. 
Άντε και στο επόμενο ματς  με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: