Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ



Η ανοδική πορεία της Χαλκίδας πιστοποιήθηκε και στη Κορινθία καθώς επικράτησε του ΑΟ Ζευγολατιού με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Αυλωνίτη απόλυτα πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους αγωνίστηκαν πολύ έξυπνα και με περίσσιο πάθος, παίρνοντας το πρώτο διπλό της σεζόν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. 

Η νίκη αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω των σημαντικών απουσιών των Μπαλού, Ανέστη και Σκαθαρούδη που ανάγκασε την αποστολή να ταξιδέψει με 17 ποδοσφαιριστές.





Την ίδια ώρα περίπου 80 ηρωικοί φίλαθλοι των "νεταρζούροι"  δεν πτοήθηκαν από τη βροχή δίνοντας ρεσιτάλ στις εξέδρες κάνοντας δημοτικό στάδιο του Ζευγολατιού να μοιάζει με το δημοτικό της Χαλκίδας.

Το γκολ της μεγάλης νίκης πέτυχε ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79΄. Την παράβαση κέρδισε ο Κρολ όταν στην προσπάθεια του να περάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ ανατράπηκε και ο Χαλδαίος χωρίς δεύτερη σκέψη υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να τελειώσουν νωρίτερα το ματς  αλλά ο Πολίτης στο 29΄ , ο Κρολ στο 42΄  και το 70΄, και ο Ντελέκος στο 71΄ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. 

"Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Χαλκίδας που βρέθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν τόσο πολύ. να είναι πάντα κοντά μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε", δήλωσε ο πρπονητής της Χαλκίδας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μητακίδης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Θωμάς, Στεργιανός, Εμέκα, Τσούτης (60' Λούκας), Ντελέκος, Πολίτης (87΄ Αλμπάνης), Βεζιρτζόγλου (92΄ Τηλιόπουλος), Κρολ.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Τσέλιος, Ατματζίδης, Παινεσής, Σιγανός, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Βιδάλης, Σεϊνά, Φυσαλίδης, Διαμαντόπουλος, Ευθυμιάδης.



http://starsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: