Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!


Περίπου 40.000 φίλαθλοι της Νασιονάλ γέμισαν το γήπεδο που θα διεξαγόταν ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε και τίμησαν τα θύματα με συγκλονιστικό τρόπο! Στον αγωνιστικό χώρο τόσο οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές της ομάδας








Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το βράδυ τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) στο γήπεδο της Ατλέτικο Νασιονάλ, "Ατανάσιο Χιγκαρδότ".
Την ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε για το Copa Sudamericana περίπου 40.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων έσπευσαν στο γήπεδο φορώντας λευκά μπλουζάκια και διακριτικά της βραζιλιάνικης ομάδας προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.

Οι ποδοσφαιριστές της Νασιονάλ, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση ήταν όλοι εκεί επίσης διοργανώνοντας μια εντυπωσιακή τελετή.
Όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, κρατούσαν ένα μπουκέτο με λουλούδια ενώ μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ελευθέρωσαν 71 περιστέρια συμβολίζοντας τις 71 ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα.


Η μπάντα του στρατού έπαιζε μουσική, ενώ μετά φώτα έσβησαν, ο κόσμος άναψε τα κινητά του στις κερκίδες και η ατμόσφαιρα έγινε μαγική, ανατριχιαστική.
Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της βραζιλιάνικης ομάδας όπως "Πάμε Τσάπε", "είμαστε μαζί σας", "πρωταθλητές για πάντα". Μια κίνηση που δείχνει πραγματικά ότι δεν υπάρχουν σύνορα στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: