Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εντονη φημολογία για παραιτήσεις στον ΑΟ Χαλκίς



Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως στα διοικητικά του ΑΟ Χαλκίς θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις. Μάλιστα οι πληροφορίες που διαρρέονται (και) από το περιβάλλον της διοίκησης επιβεβαιώνουν πως στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στις 8 το βράδυ θα υπάρξει παραίτηση ή παραιτήσεις κορυφαίων μελών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την αποχώρηση του από τα από τη θέση του προέδρου φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο πρόεδρος Γιάννης Ελευθεριάδης. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρήσουν μετά το τέλος του σημερινού ΔΣ.





"Το θέμα κλήθηκε να σχολιάσει και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης στη καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου. "Εμείς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα κοιτάζουμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, και τη δουλειά μας στο γήπεδο. Δεν μας επηρεάζει οτιδήποτε λέγεται. θα πάμε το Σάββατο για να παίξουμε για τη νίκη".   


http://starsports.gr/

Υ.Γ.  Ότι γίνει με παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς δεν θα γινει σήμερα. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθουν από την επόμενη Τρίτη. 
Θα πρέπει πρώτα να γίνει οικονομικός απολογισμός και έλεγχος.
Αυτη η ομαδα δεν μπορεί να βρει την ηρεμία της εδώ και πολύ καιρό. Έρχονται κατά καιρούς άνθρωποι που μπαίνουν στην διοικηση για να προσφέρουν και να βγάλουν τον ΑΟ Χαλκίς από το αδιέξοδο, αλλά στο τέλος η ομαδα γυρνάει και πάλι στο σημείο μηδέν. Ελπίζουμε για ακόμα μια φορά να βρεθεί λύση.

Αποστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: